pomocy - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: pomocy (/temat-pomocy--5514) |
pomocy - $@$uke - 16-12-2011 19:38 muj kolega grał na admie u mnie zbanowal mnie i teraz ja nie moge grac prosze o ub ( nie mam rzalu do ciebie biszkopt bo muj kolega to tempu chuj) BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Server # 9 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina biszkopt. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : $@$uke [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 42587465 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.40.68.156 ' [AMXBans] =========================================== RE: pomocy - bobok - 16-12-2011 19:58 post źle zatytułowany, brak wzoru na skarg, sam przyznałeś ze był ban i wszedł na aktywnym. kosz. |