Jestem Bogiem! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Jestem Bogiem! (/temat-Jestem-Bogiem--5421) |
Jestem Bogiem! - Kamil - 08-12-2011 22:16 Wszem i wobec oświadczam, że czuję się Bogiem i jeśli ktokolwiek śmie w to wątpić, to ja go znajdę, albowiem jestem Bogiem. PS: Kupujcie VIP'y, bo dla nas liczy się tylko kasa, której szanowny ja nigdy nie widziałem na oczy! Pozdro, płacz kurwa dalej na PW, bo nie mam nic innego do roboty, tylko czytać te wypociny oskarżające mnie o wszystko, bo koledzy Cię w szkole biją. Aha, jeszcze jedno. Co za pacan =D RE: Jestem Bogiem! - kubusieq - 08-12-2011 23:04 Myślę , że większość się ze mną zgodzi Dlatego nie masz mnie czym ośmieszyć Jesteś niepoważnym człekiem ... Ośmieszasz sam siebie pisząc w postach jakieś tandetne teksty o " babci" ... Na zdrowego człowieka nie wyglądasz. RE: Jestem Bogiem! - Admin - 08-12-2011 23:10 Ech, ogarnijcie się |