Film o serwerze ;p - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Download (/forum-Download--130) +---- Dział: Filmy (/forum-Filmy--108) +---- Wątek: Film o serwerze ;p (/temat-Film-o-serwerze-p--5180) Strony: 1 2 |
Film o serwerze ;p - MajoR.^ - 21-11-2011 23:48 cześć postanowiłem wystartować w konkursie o steam ;p i zrobiłem filmik zbyt oryginalnie to on mi nie wyszedł ale myślę że się nada http://www.youtube.com/watch?v=ial9R_4bp10 RE: Film o serwerze ;p - bobok - 22-11-2011 01:05 No to dyskutujemy Po pierwsze nie podobają mi się przejścia, typowo programowe. Lepiej jest bawić się przezroczystością. Po drugie nie potrzebnie zaczyna się drugi kawałek, lepiej skrócić film i pozostać przy jednym utworze, po trzecie czcionki o napisy są jakieś takie zwyczajne A i staraj się pokazywać dynamicznie ciekawe akcje A co mi się podoba, to że wziąłeś udział w konkursie, filmik możesz przerobić i dopracować. RE: Film o serwerze ;p - MajoR.^ - 22-11-2011 17:03 no to słuchaj te przejść takie trochę lipne bo taki program ; ( ale dobra przejdźmy do czcionki wiem że taka zwyczajna bo miałem problem z ustawieniem ustawiałem czcionke programie i nic dlatego taka zwyczajna ale jeszcze jedno to co z tym filmem ? mam do robić od nowa czy co ? RE: Film o serwerze ;p - bobok - 22-11-2011 17:12 Nie od nowa. Przejścia spróbuj zrobi przez zmianę przezroczystości (opacity), większość programów ma taką funkcję. Co do czcionek to możesz poszukać na necie jakieś ciekawe np ze strony RE: Film o serwerze ;p - MajoR.^ - 22-11-2011 17:18 bobok ja mam fajne czcionki tylko chodzi oto że jak ustawie czcionke i chcem coś napisać to odrazu zmienia się na tą normalną czcionke a co do przejść to trochę nie czaje ... jak by co obrabiam w CamTasia Studio 7.0 możesz mi polecić jakiś lepszy program albo jakiś rady na temat CamTasi RE: Film o serwerze ;p - oDsTobiasz - 22-11-2011 18:21 Major nie ma tu parkour Popraw... RE: Film o serwerze ;p - Gość - 22-11-2011 18:29 a musi być? ;p przecież muszą być przynajmniej 3 serwer RE: Film o serwerze ;p - MajoR.^ - 22-11-2011 18:30 a musi być? ;p przecież muszą być przynajmniej 3 serwer RE: Film o serwerze ;p - oDsTobiasz - 22-11-2011 18:37 1 wypowiedz starczy ;P No mój film ma prawie tyle co Twój a mam wszystkie na nim ;P /edit Szkoda że nie ma HD. RE: Film o serwerze ;p - soQl - 23-11-2011 22:22 Klipy: Niektóre są dosyć dosyć, ale brakuje w nich energii. Gdzie strona? Muzyka: Nadrobiłeś energiczną dyskotekową piosenką ze starych lat, ale to mało. :/ Brak synchronizacji. Obróbka: Fatalna szczerze mówiąc. Nawet 480p nie ma a co dopiero HD. FPS? Chyba równe 5. Jakość fatalna, moviemaker załamuje ręce i chce się pociąć widząc coś takiego. Napisy (IP i strona): Strony nie ma, no cóż. IP, źle wygląda, brak synchronizacji, zero efektów. A tak, zapomniałem. W 1 ujęciu (sam napis) natychmiastowo zraził mnie fatalny błąd ortograficzny. Cytuję: "chcem" pisze się "chcę". Widz: Odczuwa dyskomfort, nawet jest to jest osoba nie znająca się na obróbce video. Traci zainteresowanie filmikiem po przeczytaniu tego błędu ortograficznego. Nie jest w żaden sposób poruszony filmikiem. Co poprawić?: To co wypisałem, oraz jakość. HD! Powiem także, że możliwe jest nakręcenie filmiku w 3D (bezpośrednio z HLAE z obsługą stereoskopii, imitacja 2 oczu gracza, czyli offset "oka" w prawo i lewo oraz pozyskanie 2 klipów video w 2 strumieniach). Powodzenia w następnej produkcji |