prośba o UB - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: prośba o UB (/temat-pro%C5%9Bba-o-UB--504) |
prośba o UB - .qp. - 14-12-2010 16:50 Bana dosłem niełusznie bez dowodów że czituje :huh: Tak naprawde dostałem go za to że zabiłem admina Inni nie potrafią zrozumieć że ktoś może grać na słuchawkach gdzie lepiej słychać Prosił bym o UB albo o okazanie ss czy demka [MiniBANS] =============================================== [MiniBANS] Masz bana na tym serwerze! [MiniBANS] Dostales go permanentnie [MiniBANS] Zbanowany nick : .qp. [MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.DeathRun.pl [MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [MiniBANS] Twoje IP : ' 77.253.186.31 ' [MiniBANS] ======================================= Masz Bana! Spra RE: prośba o UB - Dejwid/mp3 - 14-12-2010 17:18 po pierwsze ssy jak cos to bedziesz mial u siebie w folderze wiec admin nie moze go dac trzeba poczekac na wypowiedz tego admina ktory ci dal bana RE: prośba o UB - .qp. - 14-12-2010 17:24 (14-12-2010 17:18)Dejwid/mp3 napisał(a): po pierwsze ssy jak cos to bedziesz mial u siebie w folderze wiec admin nie moze go dac trzeba poczekac na wypowiedz tego admina ktory ci dal bana jeszcze jak by je zrobił ...... RE: prośba o UB - caclav - 14-12-2010 18:22 może naprawdę czitowaleś jakbyś nie czitowal to byś wrzucił ss'y i jaki admin cie zbanował podaj nick takie jest moje zdanie RE: prośba o UB - .qp. - 14-12-2010 19:24 LOK Anschutz oto nick admina a powtarzam ss admin nie zrobił !! RE: prośba o UB - LOK Anschutz - 14-12-2010 19:27 sluchaj jechałeś na perfidnym wh ktore dalo się zauważyc obserwowałem ci prawie 10 minut niecałe. Nie daje banów za niewinność, i sprawdzam gracza zanim go zbanuje. RE: prośba o UB - Gazor - 14-12-2010 21:30 Regulamin Admina Najpierw SS potem Ban RE: prośba o UB - Kamil - 14-12-2010 21:47 LOK, bana bez dowodów można dać za aima w szczególnych przypadkach, nie za wh, nawet takie, które widać gołym okiem. Czemu? Ten temat to przykład z życia wzięty - według Ciebie on ma cheaty, Ty nie masz dowodów, więc trzeba dać mu unbana. |