UB oDs - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: UB oDs (/temat-UB-oDs--4134) |
UB oDs - oDsTobiasz - 16-09-2011 12:08 16.09.2011r. o godzinie po godzinie 9 rano dostałem bana od admina d (oczywiście nie tego prawdziwego tylko tego dzieciaka który ma nasrane w głowie) Ban za reklamę na 3 dni. Po 1. Jak mogę reklamować skoro sam modowałem swojego cs-a? Po 2. Wszystkie bindy tego normalnego zostały SKASOWANE więc nie ma opcji żebym reklamował. Po 3. Daj dzieciaku dowody bo ja nic w konsoli nie znalazłem. Po 4. To 3 ban od tego dzieciaka za nic jestem za daniem mu bana i zmienieniem hasła prawdziwemu d Po 5. Kupiłem VIP-a więc pogram lecz, gdy sytuacja na serwerze nie ulegnie zmianie skończę bo dostać od jakiegoś dzieciaka 12 letniego który się wkradł na admina x3 bana tzn (3 dni 2 godziny) liczyłem.Za nic to przegięcie -,- Po 6.Dowód kopia z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: d [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Powod: 'Reklamujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 dni' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '195.238.165.152' [AMXBans] ======================================= RE: UB oDs - bobok - 16-09-2011 13:29 drugi taki sam temat kosz + warn za spam |