Admin bio Tec. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Admin bio Tec. (/temat-Admin-bio-Tec--3937) |
Admin bio Tec. - bioTec - 03-09-2011 15:51 1. Imię[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> Bartosz. [b]2. Nick na Serwerze[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> bioTec [b]3. Nick steam (jeśli posiadasz)[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> Nie posiadam. [b]4. Steam ID oraz IP[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> zmienne mam. [b]5. Wiek + data urodzenia[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> 04.02.1998 mam 13 lat. [b]6. Znajomość AMX[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> 7/10... Podstawowych komend. [b]7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? No juz z 3 tyg 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? 10 godiznn dzinnie dlatego bede ogarnial prawie caly dzien. 9. Gdzie masz/miałeś admina? Mialem admina na servera deathrun innych sieci. 10. Jak często będziesz odwiedzał forum? W miare codziennie. 11. Ile dziennie grasz na serwerze[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span>10 godzin dziennie/ [b]12. Kontakt (GG, skype)[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> GG 22767359 [b]13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Tak. 14. Przydatne umiejętności[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> Jestem Kreatywny, moge wprowadzic pare projektow zmian mam mirofon. [b]15. Mieszkam w Krakowie. 16. Miesięczne dofinansowanie[img]images/smilies/shy.gif[/img]/span> Moge plaic smsem. [b]17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ chce rozwinac swoje umiejetnosic, a takze wyrzucic wszystkij oszustow, miglancow i szachrajow , ktorzy irytyuja nowych za rowno jak i stalych graczy.[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] Wiem, ze troche nie wyrazne, ale na koncu sa odpowiedzi. RE: Admin bio Tec. - Dejwid/mp3 - 03-09-2011 17:19 kosz |