Mam bana ? dziwne. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Mam bana ? dziwne. (/temat-Mam-bana-dziwne--3565) |
Mam bana ? dziwne. - ElioT. - 14-08-2011 23:42 Witam, gracz CYCU polecił mi wasz serwer surf, no więc wbijam a tu nagle ban, rzecz w tym, że nigdy tutaj nie grałem : ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tiger. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : LoLo [AMXBans] Powod : ' AIM / SH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.210.16.5 ' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tiger. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : LoLo [AMXBans] Powod : ' AIM / SH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.210.16.5 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz konsole! Proszę o UB, ip w kolorze zielonym. RE: Mam bana ? dziwne. - big fAyl - 15-08-2011 00:47 Pewnie masz radiowke i ktos inny dostał bana. =* i wcale to nie jest dziwne RE: Mam bana ? dziwne. - ElioT. - 15-08-2011 11:16 Nie mam radiówki, mam internet od prywaciarza i wiele osób ma to samo ip. RE: Mam bana ? dziwne. - ElioT. - 16-08-2011 00:38 widać, że zjebana sieć, nawet ub nie potrafią dać, i nie musicie. : ) Żegnam RE: Mam bana ? dziwne. - oPoK - 16-08-2011 13:18 pa pa RE: Mam bana ? dziwne. - Admin - 16-08-2011 13:24 BB. |