Gadu-gadu - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Gadu-gadu (/temat-Gadu-gadu--2612) |
Gadu-gadu - |KB| Pika - 24-06-2011 16:23 Jeśli chcecie mogę wam zrobić takie coś : 1. Jeśli ktoś na gadu-gadu kliknie w to automatycznie zmienia mu się opis (dacie mi to go wkleję i na niego będzie się opis zmieniał) 2. Reklama z reguły bez wiedzy tego ,który ma opis (chyba ,że sprawdzi ) 3. Szybki ,łatwy "bez rejestrowania po innych forach" sposób reklamy Chciałbym zaproponować : -Jeśli już bym wam to zrobił to wtedy sami wymyślicie nagrodę dla mnie -Nie będę dużo wymagał ZACHĘCAM RE: Gadu-gadu - Admin - 24-06-2011 16:27 Błuhaha, to ty masz dziwne poczucie humoru Po pierwsze ustawianie statusu działa tylko w nowym GG, po drugie po kliknięciu w ten 'link' jest pytanie czy chcesz zmienić opis na ..., po trzecie w tym 'linku' widać opis, chyba że zapiszesz go w formie htmlowej. gg:/set_status?description=tutaj_jakis_tekst... Trzeba być kompletną lamą i nie wiedzieć, co to angielski żeby się na to nabrać RE: Gadu-gadu - |KB| Pika - 24-06-2011 16:29 Dzisiaj już kilku tak nabrałem (przypadkowe osoby) A i humor mi się trzyma RE: Gadu-gadu - Kamil - 24-06-2011 16:30 Chcesz za to nagrodę? LOL! RE: Gadu-gadu - |KB| Pika - 24-06-2011 16:32 Dobra mogę zrobić to bez interesownie tylko dajcie mi jakąś robotę dla forum bo chcę wam pokazać ,że mi zależy RE: Gadu-gadu - bobok - 24-06-2011 16:33 Odtwórz zapewne o to Ci chodzi nie wiem czy to działa na nowszych wersjach gg u mnie na bank nie zadziała bo nie mam gg RE: Gadu-gadu - |KB| Pika - 24-06-2011 16:40 Dobra do zamknięcia bo widzę ,że nie chcecie mojej pomocy RE: Gadu-gadu - Dejwid/mp3 - 24-06-2011 18:56 no to zamykam |