Podanie na ADMINA by Remix - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Podanie na ADMINA by Remix (/temat-Podanie-na-ADMINA-by-Remix--2577) |
Podanie na ADMINA by Remix - andrzej168 - 21-06-2011 19:44 Nick na serwerze: Remix Wiek: 15 Znajomość amxmodx: 8/10 zawsze znajdzie się coś czego nie ogarniam ;D, miałem własny serwer, ale z powodu braku oszczędności padł Masz mikrofon?: tak i przeszedłem mutacje, więc swoim głosem chyba nikogo nie bd denerwował Masz Steama?: Mam Ile możesz przekazywać na serwer?: Na początku może bym zapłacił ale proszę też o okres próbny na Tydzień Dodać coś od siebie: No cóż mogę powiedzieć, wbijcie na serwer ze mną zagrać to się sami przekonacie. Nie chce dużo pisać bo i tak nikomu się tego zawsze czytać nie chce=D Ale postaram się być grzecznym adminem i utylizować wszystkich cziterów=D RE: Podanie na ADMINA by Remix - LoE :* - 21-06-2011 20:10 jestem na NIE po nie waż to nie jest Podanie o ADMINA tylko jakieś napisane nie wiem co co ty nie widziałeś wzoru o Admina jestem na Duże NIE RE: Podanie na ADMINA by Remix - DeJock - 21-06-2011 20:29 Nie wiem skąd wzór wziąłeś chłopie. Na NIE RE: Podanie na ADMINA by Remix - bobok - 21-06-2011 20:34 zapoznaj się ze wzorem i popraw podanie bo kosz RE: Podanie na ADMINA by Remix - Invisible - 21-06-2011 20:38 nie RE: Podanie na ADMINA by Remix - Dejwid/mp3 - 21-06-2011 20:41 podanie ląduje w koszu brak wzoru |