Pomyłka Admin Parkour a nie VIP DR - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Pomyłka Admin Parkour a nie VIP DR (/temat-Pomylka-Admin-Parkour-a-nie-VIP-DR--2473) |
Pomyłka Admin Parkour a nie VIP DR - RudyVIP - 12-06-2011 21:59 Siema! Kupiłem przez przypadek admina na Parkourze zamiast VIP'a na DR Pomyliłem się ... Czy może mi ktoś zamienić (np. DiKey) - Admina na Parkourze - Na VIP'a na DR? Mój nick w grze to: Rudy a oto dowód zakupu... Link usunięty, z powodu nie zatajenia hasła Proszę o rozpatrzenie i zmienienie opcji ADMINA Parkour na VIP DR Przepraszam za zaistniałą pomyłkę. Rudy ... RE: Pomyłka Admin Parkour a nie VIP DR - Dejwid/mp3 - 12-06-2011 22:28 Poczekaj na wypowiedz Dikeya może Ci to zamieni tylko mogłeś lepiej to Twoje hasło schowac bo nie wymazałeś tam wszystkiego RE: Pomyłka Admin Parkour a nie VIP DR - Admin - 12-06-2011 22:37 Wystarczy, że napiszesz w jednym miejscu, nie ma konieczności pisania na GG, shoutboxie i do tego zakładania nowego wątku |