Kawały :P - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Humor (/forum-Humor--133) +---- Wątek: Kawały :P (/temat-Kawaly-P--2231) Strony: 1 2 |
Kawały :P - zayQ - 19-05-2011 16:44 Zabawa jest bardzo prosta. W tym temacie podajemy kawały i tyle Ja zacznę 1.Marynarz wraca z rejsu i skarży się żonie że zgubił obrączkę ślubną.-To twoja wina tyle razy ci powtarzałem,że mam dziury w kieszeniach 2.-Jaka jest różnica między traktorem a krową?-Jak traktor nawali, to stoi, a jak krowa nawali,to idzie dalej RE: Kawały :P - FD GooD - 19-05-2011 16:50 1. Jaka jest różnica między psem a radiem? Pies ma pyszczek a radio Ma Ryja. 2.Polak,Niemiec i Rusek jadą na safari. Po powrocie pytają się: - Niemiec, co upolowałeś? - 10 surykatek i 1 bawoła afrykańskiego, a ty? - Ja zabiłem 2 lwy, 20 surykatek, 5 bawołów afrykańskich i 1 żyrafę. A Ty Polaku co upolowałeś? - 50 surykatek, 5 lwów i 9 nokilli. - Co to? - Takie czarne, wymachuje rękami i wrzeszczy:"no kill,no kill." 3.Przychodzi blondynka do sklepu i mówi: - Chciałam złożyć skargę. - Tak? A z jakiego powodu? - Dlaczego moje Lays prosto z pieca są zimne? RE: Kawały :P - Przytul Ninje 123 - 19-05-2011 16:53 Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet: - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy! RE: Kawały :P - Dizzy - 19-05-2011 20:06 Dlaczego blondynka nakleja na auto plastry nicorette,aby mniej paliło. RE: Kawały :P - zayQ - 20-05-2011 15:25 Spotykają się dwa ślepe konie przed wyścigiem jeden mówi do drugiego startujesz dzisiaj w zawodach ?? Na to drugi odpowiada nie widzę żadnych przeszkód RE: Kawały :P - Przytul Ninje 123 - 20-05-2011 15:35 Egzamin z fizyki. Wykładowca mocno wku....ony. Wchodzi pierwszy student i dostaje pytanie: - Jedzie pan autobusem i jest bardzo gorąco co pan robi? - Otwieram okno - I bardzo dobrze, to proszę mi teraz obliczyć zmiany ciśnienia we wnętrzu pojazdu. - Eeeeee..... nie wiem Dostał 2. Po godzinie zadawania tego samego pytania wynik wykładowca kontra studenci 8:0. Wchodzi młoda studentka i słyszy pytanie: - Jedzie pani autobusem i jest bardzo gorąco co pani robi? - Ściągam bluzkę. - Ale jest bardzo bardzo gorąco! - To ściągam spodnie. - Ale pani mnie nie zrozumiała. Jest taki upał, że żar się z człowieka leje - To ściągam stanik i majtki i choćby mieli mnie wyruchać wszyscy faceci w autobusie to okna za ch..a nie otworzę. RE: Kawały :P - FD GooD - 20-05-2011 15:52 1. Stoją dwie blondynki na przystanku autobusowym. Jedna pyta się drugiej: -Którym jedziesz autobusem? -Jedynką. A ty? -Dwójką. Jedzie autobus z numerem 12 blondynka mówi do drugiej: -Patrz jedziemy razem! 2.Jadą dwie blondynki maluchem. Nagle wjechały w potężny mur. Przyjechała policja i pyta: - Dlaczego pani wjechała w ten mur? - No co? Przecież trąbiłam. 3.Podchodzi blondynka do kiosku: -Poproszę bilet za złotówkę. -Broszę bardzo. -Ile płacę? Mogę jeszcze dużo o blondynkach pisać ale narazie wystarczy RE: Kawały :P - AxE - 23-05-2011 16:55 Wchodzi Ronaldo do fryzjera mówi gol !! RE: Kawały :P - mag!k aka Faja. - 23-11-2011 17:15 Jakie 3 przyciski maja blondynki na czole? Pranie, gotowanie, off RE: Kawały :P - oDsTobiasz - 23-11-2011 17:55 Bóchacha dobre |