Nowa piosenka podczas włączania cs'a ! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Nowa piosenka podczas włączania cs'a ! (/temat-Nowa-piosenka-podczas-wlaczania-cs-a--207) |
Nowa piosenka podczas włączania cs'a ! - szwinguś - 14-11-2010 19:00 Jeżeli znudziła ci się monotonna piosenka podczas włączania cs'a? To ten poradnik jest dla Ciebie Przechodzicie do swojego folderu z cs'em Domyślnie(Non steam): C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike\media No to tak, bierzemy jakąś fajną piosenkę i zmieniamy jej nazwę na gamestartup kopiujemy piosenkę [tą nową] i wrzucamy do folderu C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike\media Teraz możemy włączyć normalnie cs'a i mamy fazę z nowej muzyczki Poradnik w 100% wykonany przeze mnie. Zakaz kopiowania na inne fora, bez zgody autora.[mnie] RE: Nowa piosenka podczas włączania cs'a ! - AntyGryf - 19-11-2010 07:37 ej ja wgl tego folderu tam nie miałem ale stworzyłem go i zrobiłem wszystko tak jak jest tam napisane i wyszło tylko to jest trochę cicho ale ok (masz odemnie pkt repka) RE: Nowa piosenka podczas włączania cs'a ! - szwinguś - 19-11-2010 10:00 Za cicho piosenkę wstawiłeś Podłgośnij np. w Sony Vegas... |