Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny (/temat-Podanie-na-moderatora-PRO-Uliczny--1620) |
Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 09:56 1.Wiek:17 lat 2. Jestem ogarnięty,dużo czasu spędzam na forum, wiele razy pisałem np. że zły dział itp. więc nadaję się na te stanowisko (oczywiście jeżeli sądzicie inaczej to tylko Wasze zdanie) Jestem na forum bardzo aktywny dużo piszę, wypowiadam się na temat podań, bardzo często zdarza się, że wrzucam Demka cziterów np. z COD'a. Sprawdzam na forum SS'y i wypowiadam się o nich czy ktoś czysty jest czy czit... Dosyć dobrze piszę poprawną polszczyzną. Znam wielu graczy w tej sieci (i nie tylko tutaj) mogę zapraszać do nas coraz więcej graczy... Mogę dofinansowywać sieć... Tylko napiszcie mi kiedy i ile...Gram w tej sieci już wiele czasu... staram się pomagać finansowo ... gdy ktoś pisał że kasa potrzebna to sms'a wysyłałem itd. RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Dejwid/mp3 - 26-03-2011 10:25 nie za dlugie to podanie ?? RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 10:43 kliknij "rekrutacja do ekipy forum" i zobaczysz RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Kamil - 26-03-2011 11:25 Za mało o sobie napisałeś. To, że jesteś ogarnięty nie znaczy, że nadajesz się na moderatora. Jest wiele ogarniętych osób na forum ^,^ Napisz coś więcej. RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 11:40 już napisałem możesz się wypowiedzieć RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Kamil - 26-03-2011 11:47 Nadal mnie nie przekonujesz. W takim podaniu ważna jest inwencja twórcza i wyobraźnia (co nie oznacza, że trzeba zmyślać), a w moich oczach wygląda to tak, jakbyś pisał na 'odwal się'. RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 12:18 może być? RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Dejwid/mp3 - 27-03-2011 13:21 sklonny jestem powiedziec ze juz poprawiles swoje podanko Teraz jestem w stanie zaryzykowac i napisze ze jestem na TAK zobaczymy czy sie sprawdzisz RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - Gangster - 27-03-2011 16:47 Ja nie ryzykuje nie powiem nie RE: Podanie na moderatora: [PRO] Uliczny - [PRO] Uliczny - 27-03-2011 19:32 dzięki gangster dzięki dejwid |