Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! (/temat-Prosze-od-nabor-adminow-Cod-Mod-WA%C5%BBNE--1612) |
Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - Me My Self And I - 25-03-2011 17:19 Od pewnego czasu,gdy wchodzę na serwa napotykam przynajmniej 3 cheater'ów.Utrudnia to granie.Mam prośbę do Aliass'a!!! Obniż cenę admina na Cod-Mod do 10 zł. Rekrutacja adminów będzie większa a cheaterów mniej. Z tego co widzę (a dużo widzę,bo dużo gram ),adminem jest tylko LOK Anshuts(czy jakoś tak,trudny nick do zapamiętania ),czasem zmusza to graczy do podszywania się pod niego by nastraszyć cheatów.Prosze o wyrozumiałość i wysłuchanie mnie. Dziękuje RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 10:05 jestem za tym dużo cziterów, wysoka cena, mało adminów RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - Kamil - 26-03-2011 11:22 Gdyby admin kosztował 11zł, na pewno znalazłoby się wielu chętnych i AliaSs nawet lepiej by na tym wyszedł. Teraz, kiedy kosztuje 23zł nie jest dużo chętnych, bo praktycznie każdemu kasa na komórce potrzebna jest do dzwonienia/SMSowania. RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 11:24 dobrze gadasz kamil by było dużo chętnych, więcej kasy, większe zabezpieczenie serwera przed cziterami RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - L@LeK - 26-03-2011 12:35 ale pozostaje kwestia plguginy itp bo nawet jeśli adm by kosztował 11zł to i tak część graczy odpycha błędy serwera bo mnie np sie wczesniej serw podobał a teraz to zasiadam tylko na Surfa i czasami na ZM RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - Me My Self And I - 29-03-2011 14:42 No i właśnie K@MIL, dla tego zrobiłem tego posta, masz w pełni racje kto by dał 23zł na adma jak mu pieniądze do gadania przez telefon są potrzebne.Ale mój post się niby rozwija a Aliass'a brak... RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - kupa1234 - 30-03-2011 20:33 Ale można kupować admina za 10 zł kartę do telefonu..., lecz coś pomyślę nad sms za 10 zł. RE: Proszę od nabór adminów Cod Mod WAŻNE!!!!! - Me My Self And I - 31-03-2011 13:15 Dziękuje ,po wypowiedzi Aliass'a uważam ,że posta można zamknąć. |