Prośba do Aliass'a - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Prośba do Aliass'a (/temat-Pro%C5%9Bba-do-Aliass-a--1610) |
Prośba do Aliass'a - Me My Self And I - 25-03-2011 17:17 Od pewnego czasu,gdy wchodzę na serwa napotykam przynajmniej 3 cheater'ów.Utrudnia to granie.Mam prośbę do Aliass'a!!! Obniż cenę admina na Cod-Mod do 10 zł. Rekrutacja adminów będzie większa a cheaterów mniej. Z tego co widzę (a dużo widzę,bo dużo gram ),adminem jest tylko LOK Anshuts(czy jakoś tak,trudny nick do zapamiętania ),czasem zmusza to graczy do podszywania się pod niego by nastraszyć cheatów.Prosze o wyrozumiałość i wysłuchanie mnie. Dziękuje RE: Prośba do Aliass'a - caclav - 25-03-2011 17:46 pod admina sie nie mozesz podszyc RE: Prośba do Aliass'a - LOK Anschutz - 25-03-2011 18:56 Powiem tak Właśnie się dowiedziałem ze czasem ktoś się pode mnie( sam nick) podszywa by nastraszyc cziterow ale niestety trzeba powiedzieć szczerze , że jestem jedynym adminem na cod także nie dziwie się ze gracze posuwają się aż do tego. Dlatego też prosił bym o jakiś nabór na adminów. Gdzieś koło 4/6 adminów Moimi kandydatami byli by właśnie Caclav , Macu a o reszcie pomysle i pozniej edytne posta i napisze RE: Prośba do Aliass'a - Dejwid/mp3 - 25-03-2011 21:56 nikt nie zaplaci aliasowi 23zl. smsem nie warto tyle placic bo serverem sie nikt nie inteeresuje praktycznie RE: Prośba do Aliass'a - Me My Self And I - 25-03-2011 23:52 Mi nie chodzi o podszycie się tylko, np nastraszenie typu"LOK bez glosu" albo "LOK nie ogarniam" to czasem skutkuje sam widziałem takie osoby Mogę nawet napisać nicki paru osób nie obchodzących się w grze bez czitów są nimi: -Altar -ihor -haaha(czy jakos tak) -Felek Jak na razie tyle przyszło mi do głowy RE: Prośba do Aliass'a - [PRO] Uliczny - 26-03-2011 10:00 zgadzam się z Wami... COD AliaSs'a podupada.... jeżeli AliaSs nic nie zrobi to z serwerem się najlepsi gracze pożegnają RE: Prośba do Aliass'a - L@LeK - 26-03-2011 10:31 ehhh zgadzam sie z ulicznym, ale ukochany jego ZM też sie zawala bo nie widze żadnych adminów co najmniej 1 vip'a który jest "benio" Jeżeli AliaSs coś nie zrobi z serwerami to wkońcu serwery upadną RE: Prośba do Aliass'a - (Z)(I)(P) - 27-03-2011 19:56 Serwer Deathrun niby najlepiej się trzyma, ale poza GREK'iem, który najbardziej ogarnia to od czasu do czasu wpadnie pistolety i raz na jakiś czas inny admin. A gdy ich nie ma to każdy robi co chce, choć i tutaj mają ograniczone możliwości przez dobry plugin i skrypt. |