Zaniedbanie ! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Zaniedbanie ! (/temat-Zaniedbanie--1492) Strony: 1 2 |
Zaniedbanie ! - Bobi - 13-03-2011 11:15 Siema , chciałbym poruszyć temat że nikt nie zarządza serwerem chcemy ranking którego nie ma chcemy dużo rzeczy które proponujemy a AliaSs nic z tym nie robi . Trochę się martwię jako admin o ten serwer dlatego pomyślałem że trzeba ten temat poruszyć . Tak samo jak nie mamy jasności z naszymi lvlami czemu niektórym zostały odebrane lvl a nie którym NIE! Dlaczego ? Proszę po prostu Administrację serwera "czyli AliaSsa " o to żeby się zajął trochę serwerem bo po prostu Gracze wymagają chcą po prostu móc uczestniczyć w rozwoju serwera a AliaSs po prostu zgarnia tylko kasę . Dzięki za wszystko na serwerze bo to naprawdę fajny serwer ale jak by się brało pod uwagę uwagi i propozycję graczy to by było o wiele lepiej wiem jako gracz bo sam gram na tym serwerze bardzo długo i dlatego jeszcze raz proszę AliaSsa żeby poświęcił trochę czasu na ten serwer a jak nie ma czasu ja chętnie odkupię od niego ten Serwer RE: Zaniedbanie ! - Dejwid/mp3 - 13-03-2011 11:57 Sam chcialem taki temat poruszyc No bobi masz racje AliaSs od bardzo dlugiego czasu troszke zaniedbal server nawet jak mial dostep do internetu to malo co z nim robil a przez to traci graczy juz pare osob odeszlo z czasem bedzie coraz wiecej az za pare miesiecy server upadnie. RE: Zaniedbanie ! - LOK Anschutz - 13-03-2011 12:01 Świetnie Bobi ,że zabrałeś głos w tej sprawie. I za to S zacunek dla Ciebie;D + Reputacji ;D Serwer rzeczywiście zaniedbany!! Jestem tego samego zdania . Od tamtego roku już słyszymy od Aliasa, że będzie nowa wersja CoD MOD ale jak widzimy jest już wiosna i jest już marzec i dalej tej nowej wersji CoD niema. Sam zauważyłem ,że frekwencja graczy przykro mi to mówić lecz zaczyna spadać. Sami widzieliście jak ja starałem się myśleć nad nowymi klasami do wprowadzenia i nowymi rzeczami. Lecz jak już widać na tych postach osiadła tona kurzu i sieć zapomnienia. Rozumiem , że każdy ma własne życie prywatne lecz jeśli już zobowiązuje się do robienia serwa z modem to to też zobowiązuje do czegoś. Miło było by jak by Aliass zajrzał do każdego posta z propozycjami i chociaż się co do każdej propozycji wypowiedział. RE: Zaniedbanie ! - caclav - 13-03-2011 12:29 (13-03-2011 11:15)Bobi napisał(a): AliaSsa żeby poświęcił trochę czasu na ten serwer a jak nie ma czasu ja chętnie odkupię od niego ten Serwer Fajnie by było jakby AliaSs poświecił czasu na server. A jeśli byłaby taka możliwość odkupienia servera to było by jeszcze lepiej dla sieci serwerów ale to już zależy od AliaSa i DiKeya i bądźmy dobrej myśli Dziękuje i Pozdrawiam CaclaV® RE: Zaniedbanie ! - Kamil - 13-03-2011 12:38 Jak miałem admina to chciałem coś zrobić, bo AliaSs miał serwer (ma nadal) daleko i głęboko. Co usłyszałem w odpowiedzi? 'Rządzisz się serwerem'. Stwierdziłem, że nie ma sensu pracować z kimś takim jak AliaSs, wolę DiKeya, który przynajmniej interesuje się swoją siecią. Ja bym zarzucił innym pomysłem - zrobić WŁASNY serwer CoD, który byłby często aktualizowany i 'ulepszany'. A, Bobi - wiesz, że nic do Ciebie nie mam, ale jak już mówiłem/pisałem kiedyś, nie nadajesz się na H@ RE: Zaniedbanie ! - Bobi - 13-03-2011 20:54 Ja wcale nie musiał bym być H@ po prostu bym dał kogoś na te stanowisko a ja bym tylko doglądał serwer a żeby zrobić własny serwer i go wypromować i jeszcze na tym zarobić to trochę pracy też jest i oczywiście czasu wiec lepiej ulepszyć to co jest w coś lepszego ... A tak w ogóle byłem dziś na kacu i taką miałem myśl to napisałem Kiedyś pamiętam o 9 rano jak wchodziło się na serwer w TYGODNIU to było po 13 osób nawet a teraz ledwo może 3 to jest różnica wiadomo że będą przychodzić nowi gracze ale szybko się zniechęcą bo ten cod to żadna rewelacja , poświęciłem ostatnio trochę czasu żeby przejrzeć parę serwerów z cod modem i powiem wam szczerze to co jest tutaj to nawet nie 10% co jest na serwerach początkowo po itemach klasach i różnych rzeczach jak na przykład item dzięki któremu jesteś niewidzialny i jest tylko twój cień RE: Zaniedbanie ! - Gangster - 14-03-2011 23:37 Wiecie my możemy sobie pisać a AliaSs i tak zrobi co będzie chciał. Ja osobiście już nie gram na cod bo mi sie znudził, poniważ to jest wojna jak nie na dynamity to na rakiety i tak w kółko RE: Zaniedbanie ! - Admin - 14-03-2011 23:43 Nie chce mi sie tego czytać, ale tylko informuje, że aliassa nie będzie przez kolejne 2 tygodnie. Haracz za adminy ma zbierać jakiś jego qmpel. Ten COD pewnie nie należy do najlepszych, ale na pewno taki jest ! bo to w końcu "U AliaSs`a" RE: Zaniedbanie ! - Kamil - 15-03-2011 00:00 Nie rób sobie jaj z takiej poważnej nazwy! RE: Zaniedbanie ! - Gangster - 15-03-2011 00:10 hahaah Dikey dobre |