mikro - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: mikro (/temat-mikro--1484) |
mikro - *ProProrok* - 10-03-2011 23:28 witam mam problem z mikro na samym początku jak zaczynalem grac w cs nie dzialalo po jakims czasie dzialalo a teraz znowu nie dziala w opcjach mam wszystko na full ale i tak mnie nie slychac np na skype mnie slychac to moze byc cos od cs czy co? RE: mikro - B3liar - 20-03-2011 17:42 A słyszysz dźwięki w słuchawsonach czy masz oddzielnie? RE: mikro - *ProProrok* - 20-03-2011 18:46 w sluchawkach i w kolumnach ale jak mam podlaczone sluchawki to kolumny automatycznie sie wylaczaja RE: mikro - B3liar - 20-03-2011 19:03 W options są opcje że np nie słyszysz muzyki itp . Pokombinuj też w voice może coś znajdziesz , jeżeli na skype jest wszystko ok to to jest wina źle skonfigurowanego csa lub masz źle podłączone kabelki |