Cytaty - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Humor (/forum-Humor--133) +---- Wątek: Cytaty (/temat-Cytaty--14726) |
Cytaty - BosTon - 04-03-2015 13:12 Zabawa polega na tym ze cytujemy wersy swoich ulubionych piosenek po czym podajemy autora i tytuł "Ja ide ciagle swoją drogą nikt mi nie zabierze tego co juz mam za sobą do przodu ide z podniesiana glową stawiajac czoła kolejnym problemon i trwogą" ~ Mesajah - Swoją Drogą RE: Cytaty - AspiratioCrew - 04-03-2015 13:35 Raz dwa trzy cztery pięć i zawijam Rap dla tych co wiedzą o czym nawijam Osoba gora teraz THC czuje nie raz Siema, podaj mi kartkę szluge tipera. Wpl-zawijam RE: Cytaty - BosTon - 05-03-2015 09:01 polska tu od roboty za freeko boli Cie kark politycy to komicy a polityka to żrart PRL to pół mózgów pierwsza miłość od czasów alternatu nie wiele sie tu zmieniło ~ mikser - polish comedy RE: Cytaty - Daniel1675 - 05-03-2015 22:54 Cmentarna brama jest już od dawna zamknięta I prawie nikt nie pamięta tego miejsca Gdzie zasnął na wieki nasz przyjaciel wspaniały Zawsze nam pomagał zawsze dawał dobre rady Nagły Atak Spawacza przekazuje mu pokój A dla Was wszystkich niech to będzie ostrzeżenie Jak łatwo odebrać człowiekowi nadzieję RE: Cytaty - resttart0 - 30-04-2015 13:43 "Jeżeli w kwietniu widzisz na ulicy dwóch facetów - jednego w zimowej kurtce, drugiego w krótkich spodniach, to znaczy, że jeden wyszedł z domu o 06:00, a drugi o 10:00." RE: Cytaty - Kamil Płonka - 11-10-2015 20:40 Do przodu bez końca, nigdy się nie poddawaj buka ) |