[OFERTA]Czołem Miśki! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Firmy hostingowe (/forum-Firmy-hostingowe--65) +--- Wątek: [OFERTA]Czołem Miśki! (/temat-OFERTA-Czolem-Mi%C5%9Bki--14493) |
[OFERTA]Czołem Miśki! - baraboss - 11-12-2014 20:50 Pamiętacie firmę Dedyki.net? Czołem Misiole jak dla was na Święta mamy fajową promocyjkę na serwery gier, serwery vps. Promocyjka na serwery gier ! Każdy serwer zakupiony przez pierwszy miesiąc będzie kosztował 10 zł Maksymalna ilość slotów to 16 w ramach promocji. Przykład :
Promocja dotyczy wszystkich gier w naszej ofercie. Również mamy do rozdania 4 serwery Vps
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragniemy przekazać Państwu serdeczne życzenia wszelkiej pomyślności, pogody ducha, radości w gronie najbliższych, a Nowy 2015 Rok niech przyniesie spokój, spełnienie marzeń. Firma Dedyki.net RE: [OFERTA]Czołem Miśki! - xaxa - 11-12-2014 23:08 kupie jak rozwiazesz mi te zadanie f(x)=10x^4+3x^3+8x^2-4, x E <-1;9> |