bobok, a podszywka pod niego - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: bobok, a podszywka pod niego (/temat-bobok-a-podszywka-pod-niego--1414) |
bobok, a podszywka pod niego - assasin154 - 05-03-2011 15:17 Witam zakładam ten wątek,po wczorajszym wieczorze. Mianowicie idzie o to , że non stop ktoś podszywa się pod boboka a to jest wk....jące jak kolo ze 102 lvlem leci na all na 2 - 5 lvl. w ramach uprzyjemnienia gry prosiłbym aby dać mu darmowe hasło na nick bo jak ktoś sie podszyje to się grać nie da. sytuacja z wczoraj: all tt na 1 - 10 lvlu a w ct bobok ze 155 z rakiety (1/2 tt dedala z rakietki ) i jeszcze z ponad 220 hp - kolo nie do ubicia . a, że podszywka to jeszcze rusz ze rakietka od razu leci na resp na początku rundy. mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. (godz. 21:45, mapa de_dust) RE: bobok, a podszywka pod niego - bobok - 05-03-2011 15:52 sprawa jest dość prosta i wszystko zależy od H@ AliaSsa. Mianowicie wygrałem konkurs na filmik o sieci, jako nagroda miał być steam i admina na CODie. Do tej pory nic nie dostałem. A nie zamierzam płacić za coś co miałem wygrać. Jakbym miał admina problem z podszywkami by się skończył. AliaSs cały czas mnie zbywa, nie odpowiada na wiadomości, a przecież jak ustawiał admina LOKowi, Dejwidowi i Bobiemu to przy okazji mógł i mi ustawić. To już nie moja wina RE: bobok, a podszywka pod niego - Kamil - 06-03-2011 12:26 Zapewne AliaSs ustawił cały ten konkurs, żeby zrobić darmową reklamę, a Twój steam ma gdzieś ^,^ A pisał, że to ja okradam ludzi, haha RE: bobok, a podszywka pod niego - bobok - 06-03-2011 13:12 Reklamę ma bo codziennie kilka osób ogląda filmik (od 4 do 16), czyli jakaś reklama jest. Nie wchodzą przez link w reklamie DiKeya tylko przez wyszukanie słów w YT Ja też tak myślę że cały ten konkurs to był jeden wielki przekręt :/ RE: bobok, a podszywka pod niego - Dejwid/mp3 - 06-03-2011 13:17 Powinienes dostac to ale AliaSs jak to AliaSs nic sie nie zmienil |