Przesadny czarny humor - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Humor (/forum-Humor--133) +---- Wątek: Przesadny czarny humor (/temat-Przesadny-czarny-humor--13974) |
Przesadny czarny humor - Obrus - 19-08-2014 02:11 Witam, przedstawiam wam zestawienie kilku, kilkunastu? kawałów które według mnie są zabawne. Tak, lubię śmiać się z czyjegoś nieszczęścia, śmierci, wszystkiego z czego śmiać się nie powinno(przynajmniej tak myślą moralcioty). Zachęcam do pisania chamskich żartów, które uważacie za zabawne. Co ma dwie nogi i krwawi? -Połowa psa. Co zrobić kiedy dziecko raczkuje w kółko? -Przybić mu drugą rączkę do podłogi. Co jest różowe i śliskie? -Dziecko na patelni. Czym różni się martwy płód od kebaba? -Kebaba nie zjesz na zimno. Co jest zabawniejsze od martwego płodu? -Martwy płód w stroju klauna. Co jest lepsze od zrzucania martwych płodów z urwiska? -Stanie na dole i łapanie ich na widły. Co jest zabawniejsze od pięciu martwych płodów w jednej beczce? -Jeden martwy płód w pięciu beczkach. Czym różni się wagon żydów od wagonu węgla? -Jakością opałową. Czemu w Afryce nie ma kibli? -Bo nikt się jeszcze z głodu nie zesrał. Czemu Murzyńskim dzieciom odcina się nogi? -Żeby nie chodziły głodne. Ile martwych płodów potrzeba do wykręcenia żarówki? -Jednego. Co prawda żarówki nie wykręci, ale przynajmniej można zrobić sobie kanapkę. Jakie martwe płody są najlepsze? -Z kręgosłupem. Bardziej chrupią. Czym różni się wóz żydów od wozu piachu? -Wozu piachu nie rozładujesz widłami. RE: Przesadny czarny humor - :: Bl00wn4P :: - 19-08-2014 02:17 może się spodoba: Ostatnio poszedłem na całość i wyr*chałem o 20 lat młodszą kobietę. - - - Po tym zajściu ona została matką,a ja dziadkiem RE: Przesadny czarny humor - ZaQ - 19-08-2014 13:35 hehehehehehe RE: Przesadny czarny humor - caclav - 19-08-2014 13:45 RE: Przesadny czarny humor - Fuumcia. - 19-08-2014 15:46 Piękne, daję okejke RE: Przesadny czarny humor - Krrrrissu - 19-08-2014 16:28 Chujowe.. RE: Przesadny czarny humor - Daniel1675 - 19-08-2014 17:33 żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne żałosne RE: Przesadny czarny humor - Obrus - 19-08-2014 23:28 Hahaha, jeśli chujowe, to daję więcej Co to jest ma 30cm jest sztywne i sprawia, że kobiety krzyczą? -Martwy płód. Co jest zabawniejsze od pięciu martwych noworodków przybitych do drzewa? -Jeden martwy noworodek przybity do pięciu drzew. Co jest dobrego w zgwałconej, martwej dziewczynce? -Przynajmniej nie umarła będac dziewicą. RE: Przesadny czarny humor - caclav - 19-08-2014 23:33 RE: Przesadny czarny humor - Krrrrissu - 20-08-2014 08:29 (19-08-2014 15:46)Fuumcia. napisał(a): Piękne, daję okejke co w tym jest pięknego (kurwa)? |