Brak ss NS [Vista] - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Brak ss NS [Vista] (/temat-Brak-ss-NS-Vista--1390) |
Brak ss NS [Vista] - Gangster - 02-03-2011 11:58 Witam mam taki problem, gdyż na ns robie jakiekolwiek ss nie zapisują mi się one domyś w katalogu cstrike. Nie wiem gdzie ich szukać dlatego proszę o pomoc was Z Góry Dziękuję Gangster RE: Brak ss NS [Vista] - bobok - 02-03-2011 12:04 a jakie masz katalogi w ns? może cstrike_polish albo coś podobnego, z czy na pewno robisz SSy ? RE: Brak ss NS [Vista] - Gangster - 03-03-2011 21:47 bobok mam katalog cstrike i napewno robię ss. Zapomniałem tylko dodać że to na laptopie Na steam mi wszystko działa tylko ns coś szfankuje. RE: Brak ss NS [Vista] - L@LeK - 03-03-2011 22:12 od niedawna odkryłem że te wszystkie nowe foldery są normalnie w folderu cstrike tylko trzeba przycisnąć opcję "Pliki zgodności" czy coś w tym stylu i jest i znalazłem te stare ssy RE: Brak ss NS [Vista] - Gangster - 03-03-2011 23:31 L@LeK dzięki naprawde mi pomogłeś Łap Repka /close sprawa wyjaśniona |