Podanie Opiekun Browar3D - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Podanie Opiekun Browar3D (/temat-Podanie-Opiekun-Browar3D--13810) |
Podanie Opiekun Browar3D - Browar3D - 28-07-2014 20:55 1. Imię: Rafał 2. Nick na Serwerze: Browar3D 3. Nick steam (jeśli posiadasz): Browar3D 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: 178.42.7.90 5. Wiek, data urodzenia: 11.03.1998 16lat 6. Znajomość AMX (1-10): 7 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? 2,5lat 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? 1rok i więcej 9. Gdzie masz/miałeś admina? miałem Solidarni Ludzie Honoru i tutaj 10. Jak często odwiedzasz forum? Codziennie 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze:2 godziny (jeśli są ludzie to więcej) 12. Kontakt (GG, skype): można tutaj PW GG 7074392 steam 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? TAK 14. Przydatne umiejętności: Mam dobry kontakt z graczami ,umiem sunfrować 15. Mieszkam w Radomiu 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): tak bardzo to NIE ale jeśli surf rozwinie się to TAK 17. To właśnie ja powinienem być opiekunem, ponieważ; Widzę mało graczy na surf i chciałbym to zmienić aby dodawać coś na surfa (nie stać w miejscu) mam bardzo dużo godzin aby to robić. Mogę robić reklamę na surfa, konkursy i o wiele więcej. Myślę że surf ma szanse na rozwinięcie się tylko wystarczy chcieć. Jeśli podanie zostanie akceptowane przez DiKey’a rozumiem że będzie chciał coś zrobić. 18.Oczywiście nie wiedziałem za bardzo gdzie dać podanie ale myślę ze tu może być możecie się wypowiadać na ten temat ankiety nie będę dodawać liczę ze znajdą się osoby które napiszą nie tylko np: Jestem na Nie lub Jestem na Tak piszcie co i dlaczego (może to pomoże DiKeyowi do podjęcia tej decyzji) RE: Podanie Opiekun Browar3D - AspiratioCrew - 28-07-2014 21:41 zamykam to |