Wywiad z Fuumcia. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Na luzie (/forum-Na-luzie--23) +---- Wątek: Wywiad z Fuumcia. (/temat-Wywiad-z-Fuumcia--13569) |
Wywiad z Fuumcia. - Analfabetico - 23-06-2014 22:39 Dzisiaj przeprowadziłem wywiad z @ᴥ Fuumcia. Analfabetico Siemanko. Czy zgadzasz się na przeprowadzenie wywiadu ??
Fuumcia. No cześć, jasne, że się zgadzam .
Analfabetico
To może tak na początek wywiadu przedstawisz się. Ile masz lat, jak masz na imię, gdzie mieszkasz ?
Fuumcia.
Jestem Fuumcia, opiekun deathruna! Mam 17 lat, nazywam się Paula i mieszkam na dolnymśląsku.
Analfabetico
Jak się czujesz w roli opiekuna, moderatora ?
Fuumcia.
W roli opiekuna się średnio czuje. Wszyscy na mnie krzyczo ;_; A tak serio to zabawnie jest
Jako moderator no cóż, nie odczuwam różnicy. Jest tak samo fajnie jak zawsze! Analfabetico
To dobrze wtedy . Powiedz jak ci się współpracuje z teamem 3dr ??
Fuumcia.
Świetnie. Wszystkich bardzo lubię i dobrze się z nimi dogaduje Tylko nie z Pipolką, bo mnie nie lubi
Analfabetico
Ehh... ci ludzie . Co sądzisz o właścicielach 3dr. Jeszcze zbytnio nie jestem zorientowany kto jest właścicielem ale co o nich sądzisz ??
Fuumcia.
Właścicielem jest DiKey - to spoko gość! Lubię go, jest zakręcony i często mu muszę powtarzać co ma zrobić. ;_;
Analfabetico
Czyli już wiemy co o nim sądzisz. Dobrze, opowiedz teraz jak dostałaś się na 3dr ?
Fuumcia.
Dokładnie to nie pamiętam. Właściwie to o ile dobrze pamiętam to po prostu szukałam jakiegoś dobrego deathruna i w przeglądarce wpisałam "deathrun.pl" i tak się tu dostałam :3
Analfabetico
Dzięki przeglądarce mamy taką super moderatorkę . Teraz kolejne pytanie jakie masz zainteresowania/hobby ?
Fuumcia.
Hmm moje zainteresowania to anime, rysowanie i gry komputerowe. Niezbyt wygórowane, jednak zawsze coś.
Analfabetico
Może kiedyś coś dla mnie narysujesz :3. Dobrze ostatnie pytanie. Jak spędzasz wolny czas ?
Fuumcia.
Grając z chłopakiem w Lola albo 7DaysToDie. Chciałabym Go właśnie pozdrowić
Analfabetico
Czyli miło spędzasz czas. Pora na zabawę podam ci kilka nicków a ty w 3/4 słowach opiszesz te osobę. Jesteś gotowa ?
Fuumcia.
Jestem
Analfabetico
Tak więc zaczynamy. Kamil?
Fuumcia.
No więc Kamil: Pijaczyna, zakochany po uszy w Misi!
Analfabetico
Sprytny ?
Fuumcia.
Dobry kolega, trwoni pieniądze
Analfabetico
Desiooo. ?
Fuumcia.
Wredny, niemiły, ale za to fajny
Analfabetico
JuStyNa ?
Fuumcia.
Szalona, wysyła mi snapy jak sika
Analfabetico
Neo ?
Fuumcia.
Fajny gość, ale zbywa mnie ciągle jeśli chodzi o passy do minecrafta
Analfabetico
Ostatnia osoba. Hmm... Niech będzie Katherine.
Fuumcia.
Jest mi bardzo bliską osobą, dobrze się dogadywałyśmy
Analfabetico
Wywiad dobiega końca więc czy byś chciała kogoś pozdrowić ?
Fuumcia.
Chciałabym pozdrowić wszystkich obecnych jak i przyszłych bywalców serwerowni deathrun.pl. Mam nadzieję, że będzie nas dwa razy tyle ile w obecnej chwili ♥
Analfabetico
Dziękuje za wyrażenie zgody na przeprowadzenie wywiadu, życzę ci wszystkiego dobrego. Cześć.
Fuumcia.
Ja również dziękuję, do zobaczenia!
RE: Wywiad z Fuumcia. - misiaa. - 23-06-2014 22:48 O będzie redaktor ? Mi się podoba Fumcia mój chłopak nie jest pijaczyną RE: Wywiad z Fuumcia. - Admin - 23-06-2014 22:49 Prowadzący wywiad nie powinien wygłaszać jakichś swoich opinii czy wtrącać wypowiedzi w stylu "Może kiedyś coś dla mnie narysujesz :3". To jest wywiad, a nie prywatna rozmowa Do tego mało czytelna forma, a pytania ujdą. RE: Wywiad z Fuumcia. - Asper - 23-06-2014 22:51 (23-06-2014 22:48)misiaa. napisał(a): O będzie redaktor ? Mi się podoba Fumcia mój chłopak nie jest pijaczyną Tak się mówi, a kończy na odwyku RE: Wywiad z Fuumcia. - Analfabetico - 23-06-2014 22:52 DiKey spokojnie pierwszy mój wywiad przeprowadzony... Poprawi się RE: Wywiad z Fuumcia. - misiaa. - 23-06-2014 22:52 Wcale nie miał urodziny, aż powinien się wtedy ostro najebać. Wy nic nie rozumiecie RE: Wywiad z Fuumcia. - Asper - 23-06-2014 22:58 (23-06-2014 22:52)misiaa. napisał(a): Wcale nie miał urodziny, aż powinien się wtedy ostro najebać. Wy nic nie rozumiecie Przecież przy tobie nie będzie pił, bo byś mu wypiła jeszcze RE: Wywiad z Fuumcia. - misiaa. - 23-06-2014 22:59 Robicie z nas publicznie alkoholików! A my jesteśmy porządnymi ludźmi! RE: Wywiad z Fuumcia. - AspiratioCrew - 23-06-2014 23:01 jak sie nazywasz? Paula RE: Wywiad z Fuumcia. - Fuumcia. - 23-06-2014 23:02 Pierdolicie, a mi się podobało. FEJM DZIFFKI |