Czas VIPA - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Czas VIPA (/temat-Czas-VIPA--13233) |
Czas VIPA - Neo - 24-05-2014 08:38 Zauważyłem że nie da się sprawdzić ile vipa zostało (chyba że jestem ślepy ) to proponuję zrobić tak: Sklep pewnie jest na SQL więc zrobić zapytanie aby z danej tabeli pobierało do kiedy ma być VIP i zrobić wyświetlanie na stronie sklepu poprzez PHP. To jest 5 minut roboty a przydałoby się. Czyli tak: Pobranie z SQL do kiedy VIP ważny ---> Wyświetlenie przez php na stronie sklepu @Edit A i proszę o przeniesienie do działu sklepu (Nie zauważyłem że takowy jest) RE: Czas VIPA - totylkoja - 24-05-2014 16:12 Neo jak kupujesz vipa to jak się nie myle to pisze do kiedy ważny to zapisz sobie gdzieś wtedy a nie potem takie coś i nie jesteś ślepy bo tam nie pisze RE: Czas VIPA - Neo - 24-05-2014 16:26 Wiesz co ja jak coś zapisuje to potem albo usunę albo zgubię przypadkiem . A to jest 5 minut roboty a ułatwiło by życie RE: Czas VIPA - Admin - 24-05-2014 19:39 Haha nie no bez jaj. Trzeba by zrobić wyświetlanie i zarządzanie wszystkimi aktywnymi usługami przypisanymi do danego konta RE: Czas VIPA - Neo - 24-05-2014 20:15 To jest pobranie z każdego serwera zawartości z danej tabeli i za pomocą skryptu php wyświetlenie go. To jest chwila roboty. Mógłbym go napisać tylko bym musiał mieć nazwę tabel z których skrypt miałby pobierać dane. RE: Czas VIPA - Admin - 24-05-2014 20:21 Dodanie takiego czegoś nie byłoby problemem, ale ja muszę cały sklepik napisać na nowo, bo nie mogę patrzeć na ten kod RE: Czas VIPA - Neo - 24-05-2014 20:26 To zakup gotowy. Za te 30-50zł masz już wyje... zajefajny sklepik |