Skarga na admina K@M!IL - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Skarga na admina K@M!IL (/temat-Skarga-na-admina-K-M-IL--1223) |
Skarga na admina K@M!IL - damian199730 - 15-02-2011 21:47 Skarga na admina K@M!L 15.02.2011 ok godz. 20:40 dał mi bana. Kopia z konsoli: [MiniBANS] =============================================== [MiniBANS] Masz bana na tym serwerze! [MiniBANS] Dostales go permanentnie [MiniBANS] Zbanowany nick : ByQ [MiniBANS] Przyczyna : ' won ' [MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.DeathRun.pl [MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [MiniBANS] Twoje IP : ' 94.40.110.27 ' [MiniBANS] ======================================= Added to banned list RE: Skarga na admina K@M!IL - Czarny - 15-02-2011 22:01 Zal Mi tego K@MILA To chyba 5 latek a nie Gracz Cs'a @edit K@M!L Ogarnij sie!! RE: Skarga na admina K@M!IL - bobok - 15-02-2011 22:11 Czarny nie znasz tematu to się nie odzywaj i nie spamuj ByQ dostał kiedyś bana i nie dostał UB czyli Kamil miał prawo go zbanowań, a ByQ raczej wie za co RE: Skarga na admina K@M!IL - Kamil - 15-02-2011 22:11 ByQ, grasz na aktywnym banie, więc z łaski swojej nie zaśmiecaj nam forum. Czarny, złotko Ty moje, skoro twierdzisz, że mam 5 lat to zapraszam na któryś server, chętnie z Tobą porozmawiam. ; ) I to, że Ci jest mnie 'żal', mało kogo tu interesuje, bo Twoje zdanie się nie liczy. A ZWŁASZCZA, że jesteśmy dla siebie osobami obcymi. Jeszcze jakieś inteligentne newsy? Tylko utrzymajcie poziom, bo ja nie chcę się kłaść, żeby zniżać się do Waszego. RE: Skarga na admina K@M!IL - damian199730 - 16-02-2011 19:17 K@M!L weź się ogarnij.AliaSs mi dał UB bo ty tego nie ogarniasz. I W OGÓLE ŻAL MI CIĘ Nie wiem jak mam wejść na serwa na aktywnym banie jak nie mam zmiennego IP. RE: Skarga na admina K@M!IL - Kamil - 16-02-2011 19:49 Nie wiem, nie obchodzi mnie to. Miałem informację, że grasz na aktywnym banie i tyle. A szczeniackie teksty typu 'ŻAL MI CIĘ' zostaw dla siebie, bo ani trochę mnie nie znasz. POZA TYM 'nie ogarniam' czego ograniczona mózgownico? |