Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego (/temat-Dyskusja-na-temat-nowego-wzoru-zlecenia-graficznego--11739) Strony: 1 2 |
Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Admin - 23-01-2014 16:12 (23-01-2014 03:05)`Jake napisał(a): Proszę o wykonanie: Avatar na steam.Haha o ku*wa kto ten wzór ułożył? Może jestem tu nowy i jeszcze nie ogarniam, ale wydaje mi się, że nick jest po lewej stronie posta i przenosi do profilu użytkownika Przeznaczenie? Komu to potrzebne Regulaminu aż boje się otwierać po takim "wzorowym wzorze" Btw nie ma to jak od razu zlecać poprawki A udostępnienie pliku źródłowego to już dobra wola grafika .__. RE: Avatar dla ` Jake - ZaQ - 23-01-2014 16:44 Z tego co pamietam Obey to ułożył i nawet sobie kazal wysyłać na maila. RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Obey138 - 23-01-2014 16:53 Byłeś kiedyś w urzędzie i widziałeś jak wygląda przykładowy wniosek? Nie będe robić kilkadziesiąt różnych wzorów, tylko jest jeden uniwersalny. Akceptacja regulaminu zgłoszeń jest przekreślona, bo jeszcze regulaminu nie ma. @▣ ZaQ, w przyrodzie nic się nie marnuje P. S. Polecam przeczytać drugą część (komentarz z objaśnieniem i przykładowym poprawnym wypełnieniem) http://www.deathrun.pl/temat-Wzor-na-zlecenie-wykonania-grafiki-typu-A-darmowe--11714 RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Admin - 23-01-2014 16:58 Haha tak bardzo Ci się spodobały urzędy, że postanowiłeś się na nich wzorować? Ten wzór nie jest uniwersalny, on jest do niczego. Liczy się prostota i przejrzystość, popraw to. RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - `Jake - 23-01-2014 16:59 Ale mogłeś o wiele krótszy zrobić...jakie korekty, pliki źródłowe, link do profilu i inne Po co to komu ? Co ma urząd do forum...robisz się za bardzo poważny... RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Obey138 - 23-01-2014 17:12 Róbcie co chcecie, chciałem dobrze dla forum. RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Mefiu - 23-01-2014 17:19 Nie odchodź kapitanie! Kto nami pokieruje? RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - ZaQ - 23-01-2014 17:28 Urząd skarbowy RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Admin - 23-01-2014 17:29 Obej sobie poszedł mieszkać w urzędzie i wypełniać wnioski R.I.P. Obey138 [Ziucia] na zawsze w naszej pamięci [*] RE: Dyskusja na temat nowego wzoru zlecenia graficznego - Plpolak19 - 23-01-2014 17:58 "Plik źródłowy" . Większość użytkowników nie wiedziała, jak sprawdzić IP, a skąd dopiero ma wiedzieć, co to jest . "Mój nick na forum" - ta, bo tak trudno przejechać o 3 centymetry w lewą stronę i przeczytać . "Link do profilu na forum" A tego to ja w ogóle nie będę komentował |