Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Sport i Motoryzacja (/forum-Sport-i-Motoryzacja--110) +---- Wątek: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka (/temat-Nie-stac-Cie-na-samochod-marzen-Zbuguj-go-sam-McLaren-wykonany-przez-Polaka--11309) |
Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Admin - 20-12-2013 22:04 48-letni Polak, Jacek Mazur, zbudował replikę samochodu McLaren F1 wartego ponad 20 milionów złotych za jedyne 80 tysięcy - czyli aż 250 razy taniej! Stworzona replika osiąga prędkość do 320km/h (sic!) i używa silnika z Audi V8. Budowa auta zajęła 8 lat przy pomocy znajomych i rodziny. Bohater z Zabrza tworzył już wcześniej repliki takich samochodów jak Porsche 911 czy Lamborghini Countach. Inne repliki polskiego mechanika Zobacz jak przebiegała budowa: Nadwozie i podwozie Blachy gotowe! Są alusy - +10 do szybkości stania Wszystko pasuje Silnik od Audi V8 Część po części... Kawałek po kawałku... "Hehe, ja mam a wy nie" Lans przede wszystkim Można się wozić Filmik: Odtwórz RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Plpolak19 - 21-12-2013 00:16 (20-12-2013 22:04)DiKey napisał(a): 48-letni Polak zbudował replikę samochodu McLaren F1 Ja niczego nie budowałem, to kłamstwo. RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Obey138 - 21-12-2013 02:14 Samochód z odzysku właśnie zyskało nowego znaczenia RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Opanie - 01-06-2014 21:35 Zbuguj go sam! |