Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15)
+--- Dział: Inne (/forum-Inne--156)
+---- Dział: Sport i Motoryzacja (/forum-Sport-i-Motoryzacja--110)
+---- Wątek: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka (/temat-Nie-stac-Cie-na-samochod-marzen-Zbuguj-go-sam-McLaren-wykonany-przez-Polaka--11309)

Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Admin - 20-12-2013 22:04

48-letni Polak, Jacek Mazur, zbudował replikę samochodu McLaren F1 wartego ponad 20 milionów złotych za jedyne 80 tysięcy - czyli aż 250 razy taniej! Stworzona replika osiąga prędkość do 320km/h (sic!) i używa silnika z Audi V8. Budowa auta zajęła 8 lat przy pomocy znajomych i rodziny. Bohater z Zabrza tworzył już wcześniej repliki takich samochodów jak Porsche 911 czy Lamborghini Countach.

Inne repliki polskiego mechanika

Zobacz jak przebiegała budowa:

Nadwozie i podwozie

Blachy gotowe!

Są alusy - +10 do szybkości stania

Wszystko pasuje :)

Silnik od Audi V8

Część po części...

Kawałek po kawałku...

"Hehe, ja mam a wy nie"

Lans przede wszystkim

Można się wozić &D

Filmik:
Odtwórz

RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Plpolak19 - 21-12-2013 00:16

(20-12-2013 22:04)DiKey napisał(a):  48-letni Polak zbudował replikę samochodu McLaren F1

Ja niczego nie budowałem, to kłamstwo.

RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Obey138 - 21-12-2013 02:14

Samochód z odzysku właśnie zyskało nowego znaczenia

RE: Nie stać Cię na samochód marzeń? Zbuguj go sam! McLaren wykonany przez Polaka - Opanie - 01-06-2014 21:35

Zbuguj go sam!