Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Problemy - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: Problemy (/temat-Problemy--11111)

Problemy - `Jake - 20-10-2013 20:56

Sr ma kilka problemów. Pierwszy to, że gdy banuję nic kompletnie nie działa. Drugie to, że wpisując np. /mywins, /rank itp. również nic nie działa. Trzecie to, że mapy nie można zmienić. Wyświetla się "There are no maps in menu".

RE: Problemy - Szauma - 20-10-2013 22:14

a jak następuje przekierowanie na inna mape, to przynajmniej mnie zrzuca na inny serwer. Na DR mam ustawiony jezyk Polski, jezyk serwera podobno jest tez polski, a niektore frazy są po rosyjsku.

RE: Problemy - `Jake - 21-10-2013 10:18

Szauma ściągnij nowego cs-a. Miałem również tak samo :D Z biegiem czasu będzie co raz gorzej...To jest opętanie Rosjan.

RE: Problemy - `Jake - 31-10-2013 15:04

Odświeżam...Istnieje tutaj wgl administracja ? Nic kompletnie nie robią. I nie gadajcie mi, że oni też mają swoje życie bo to jest stara śpiewka...Niech ktoś coś z tym zrobi...\

Tak na marginesie to na dr co nie którzy nie mogą robić BH...

RE: Problemy - `Jake - 05-11-2013 00:54

halo halo ! zajmie się ktoś tym ?

refresh

RE: Problemy - Gwiazdor - 07-11-2013 13:16

Jake pisałeś z tym do Dikeya na pw? Bo tak będzie zdecydowanie szybciej. Po drugie jesteś doświadczonym adminem na wielu serwerach, a nie potrafisz poprawnie napisać tematu wątku? Gdybyś w tytule napisał np. problem ze zmianą mapy + niedziałające komendy admina, to myślę, że zdecydowanie szybciej dostałbyś odpowiedź.

RE: Problemy - `Jake - 07-11-2013 18:46

Heh dobra dobra napiszę na pw. Myślałem, że jak napiszę tytuł "Problemy" to będzie wiadomo, że coś jest nie tak... &D