keyboard - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: keyboard (/temat-keyboard--10941) |
keyboard - Mis Puhatek - 09-09-2013 16:35 y0 Mam taki problem . Co jakiś czas coś mi się dzieje i mi się usuwa keyboard (sterowanie w grze) oraz wszystkie serwery (ulubione) Nie wiem co z tym zrobić :/ Denerwuje mnie już to robienie reinstalla i nie chce mi się wgrywać znowu map i serwów . Jak ktoś wie jak temu zaradzić to proszę o napisanie RE: keyboard - Obey138 - 09-09-2013 16:41 Jeżeli ci się kasuje sterowanie, to ustaw atrybut Tylko do odczytu dla pliku config.cfg A co do serwerów, to nie wiem RE: keyboard - Krrrrissu - 09-09-2013 17:11 usuwa się prawdopodobnie (a przynajmniej ja tak miałem) po wejściu na konkretny serwer (musisz "rozkminić" który to) RE: keyboard - KuBa - 10-09-2013 17:48 Albo jakiś serwer albo hm, po wejściu do gry Ty ustawiasz te keyboard'y a po wyjściu i wejściu znowu są tak samo - a więc sprawdź czy masz w config.cfg sprawdź czy nie masz opcji Tylko do odczytu (Prawym przyciskiem myszy > Własciwości > Tylko do odczytu) jeżeli masz odznacz, wejdź do CS'a, ustaw opcje i w plikach daj Tylko do odczytu ponownie . |