AJ's Buyscript - Bindy na kupowanie pod klawiaturę numeryczną - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Download (/forum-Download--130) +---- Dział: Pozostałe (/forum-Pozostale--132) +---- Wątek: AJ's Buyscript - Bindy na kupowanie pod klawiaturę numeryczną (/temat-AJ-s-Buyscript-Bindy-na-kupowanie-pod-klawiature-numeryczna--10679) |
AJ's Buyscript - Bindy na kupowanie pod klawiaturę numeryczną - Obey138 - 19-08-2013 18:55 NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA echo "////////////////////////////////////////////////" Użycie minusa na klawiaturze numerycznej otworzy menu z informacjami o bindach i wczyta te bindy ponownie. Każdy klawisz kupuje kamizelkę z hełmem na końcu, a jeżeli brakuje na hełm to kupi samą kamizelkę. Tekst zapisz do nowego pliku konfiguracyjnego (.cfg) i dodaj do userconfig linijkę: exec NAZWA_PLIKU.cfg RE: AJ's Buyscript - Bindy na kupowanie pod klawiaturę numeryczną - Admin - 19-08-2013 21:15 Ja tam wole swoje bindy na zakupy RE: AJ's Buyscript - Bindy na kupowanie pod klawiaturę numeryczną - Obey138 - 20-08-2013 00:43 A jakie masz? Ja używam tego i F1 (autobuy) oraz F2 (rebuy) A mojego autobuy nie wrzucę |