Problem ze steamem - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Problem ze steamem (/temat-Problem-ze-steamem--10198) |
Problem ze steamem - KuBa - 20-07-2013 23:18 Witam. A więc problem dotyczy podmianek broni w cs 1.6 steam. Kupiłem CS 1.6 Steam, i nie mam podmianek broni. Gdy patrze na Terroryste/Anty-Terroryste to widzę podmianke (skina) - czyli steam mi podmienił. A podobno inni mają podmiankę broni, wszystkiego. A więc podsumowując: - Dlaczego nie widzę podmianek broni na CS 1.6 Steam? Innym podobno działają po pierwszym włączeniu CS'a Steam. Tak, mam włączoną opcję "Włącz dostęp do społeczności steam w grze" RE: Problem ze steamem - Admin - 20-07-2013 23:51 Może wprowadzają aktualizacje stopniowo, jak robi to np. Facebook. RE: Problem ze steamem - `Jake - 20-07-2013 23:54 Może zrób ręczną podmianę broni to wszystko będzie okey. RE: Problem ze steamem - KuBa - 20-07-2013 23:56 No nie wiem bo taki Pablo pisze że on ma z orabge box podmianki coś tam coś tam, a ręczne podmianki próbowałem i nic mi nie wchodzi . RE: Problem ze steamem - KuBa - 24-07-2013 10:43 DZIAŁA ! Miałem w folderze od CS'a foldery: - cstrike - cstrike_polish Usunąłem cstrike a cstrike_polish zmieniłem nazwe na cstrike (bo jak jest samo cstrike_polish to mi cs cos nie działa:/) i działają jedynie podmianki podmienione ale zawsze coś, git . Można close. RE: Problem ze steamem - ZaQ - 24-07-2013 11:41 A już Chciałem miec + i wyslac ci modele @close |