Nowa klasa fajna - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Nowa klasa fajna (/temat-Nowa-klasa-fajna--10000) |
Nowa klasa fajna - kubuncioo - 03-07-2013 08:57 Wiem że jestem tu od niedawna lecz mam pomysł na nową klasę którą jest: Wampir nie widziałem jeszcze na żadnym cod modzie wampira lecz na diablo modzie tak. Ta klasa jest bardzo fajna jeśli chcecie żebym ją opisał to napiście w komentarzu. RE: Nowa klasa fajna - MYTHBUSTERS - 03-07-2013 09:27 Aha. To ja teraz zrobię coś takiego, usunę ten spam, ostrzegę ciebie stałą formułką, że jeszcze jeden bezsensowny wątek bądź post napiszesz to warna dostaniesz za spam ble ble ble itd ... a tobie, jeżeli naprawdę ci zależy, aby nas przekonać, by klasa wampir została wgrana, napisz wątek z jakimś zaimprowizowanym wzorem np. Klasa: Wampir Bronie (jakie posiada): Nóż do chleba Dodatkowe umiejętności: Potrafi latać z zamkniętymi oczami Link skąd można tą klasę pobrać: Dodatkowe przekonanie dlaczego akurat ta klasa powinna być wgrana. |