R.I.P. Divek - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Na luzie (/forum-Na-luzie--23) +---- Wątek: R.I.P. Divek (/temat-R-I-P-Divek--12538) |
RE: R.I.P. Divek - Plpolak19 - 02-04-2014 23:35 Proponuję dać UB i admina na DR na zachętę, by pozostał z nami na serwerowni. A tak na serio, to spieprzyłeś sprawę grając na cheatach. Miło było poznać, no i ten, dowidzenia . RE: R.I.P. Divek - KuYkeP - 03-04-2014 10:54 Divek co ty jeszcze nie wymyslisz ? Wyzywales kazdego, grales na wh i oszukujesz kazdego i chcesz jeszcze UB ? Wypierdalaj ;* RE: R.I.P. Divek - damianero20 - 03-04-2014 12:12 Mam nadzieje ze nikt nie wyda tych 10 monet nie lubie tego skurwiela RE: R.I.P. Divek - `Jake - 03-04-2014 13:03 Może trochę ogarniecie się ze słownictwem ? Gorzej niż stado przedszkolaków... RE: R.I.P. Divek - Mefiu - 03-04-2014 15:01 Nie wiedziałem, że da się tak łatwo manipulować dziećmi. Wiedziałem, że jeśli mi lekko zaufasz to się wygadasz. Celowo wczoraj wysłałem do Ciebie PW z tym, że otrzymasz unbana, a ty w zamian napisałeś mi prawdę. <manipulacja perfekcyjna> Żegnam Śmieciu RE: R.I.P. Divek - Gwiazdor - 03-04-2014 15:10 Podsumowując: Divek grał na wh i nie na tej serwerowni jest skreślony, może awansować jedynie na UŻYTKOWNICZKĘ. Co do tego, że Mefiu dał Ci UB to jest temat w dziale dd2, który założył DiKey i tam czekamy na wyjaśnienia. Podtrzymuję bana, jedyne co możesz zrobić to wykupić sobie UB w sklepiku. /zamykam ten spam, żenadę, przedszkole, chamstwo i całe to zgromadzenie świętych krów i innych róż róży różańca |