Avki i Sygny by shN - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Avki i Sygny by shN (/temat-Avki-i-Sygny-by-shN--2011) |
RE: Avki i Sygny by shN - PiterOne_CpUn - 20-06-2011 02:34 Yhy zobaczyli że admin przedłużony za avatar to już się rzucili jak muchy do gówna pff. Pierw byście sobie załatwili dobre programy i poczytali trochę po forach co jak się robi a nie wstawiacie jakieś syfy. Cytat:Light^:Nie grasz esl albo jak nie wiesz dokładnie co to, to nie wciskaj komuś ciemnoty. ESL to nie jest tylko gra w cs ale również cod, fifa, pes, lfd, kurnik.pl itp. - jest to jakieś 30-40 gier. Wgl. ESL to nie jest e-sport tylko Liga e-sportu Nie możesz zarobić kasy na ESL poprzez zagranie ligi 5 vs. 5 albo ligi 1 vs. 1 awp map, ponieważ takie klany jak Fx itp. graja turnieje typu ESWC na których tam zdobywają nagrody i kasę. Np. ty jakbyś był dobry to mógłbyś startować na EAS CS albo NightCup bo że dojdziesz do tego poziomu jak gracze Fx co graja ESWC to wątpię. RE: Avki i Sygny by shN - [PRO]DizZy - 25-06-2011 08:43 FD GOOD na szybko ale moze bedzie Masz FD GOOD daj + RE: Avki i Sygny by shN - ShoUter - 12-07-2011 08:17 Rozmiary : Do avka na forum Render / Tematyka : Dziewczyny Kolorystyka : Coś z tłem moża Napisy : ShoUter RE: Avki i Sygny by shN - PaiNt.eXe - 12-07-2011 09:55 Rozmiary : 390x160 Render / Tematyka : Dziewczyny Kolorystyka : Najlepiej jakieś fajne czarne tło :] Rozmiary :200x200 Render / Tematyka : PaiNt.eXe Kolorystyka : Jakieś ciekawe i fajne tło ;d RE: Avki i Sygny by shN - A r c z i - 27-07-2011 10:08 Rozmiary: Avek i sygnaturka. Render / Tematyka: Mgła chyba wiesz o co chodzi ? : D. Kolorystyka: Niebieski i troszeczkę czarnego : p. Napisy: A r c z i RE: Avki i Sygny by shN - DeviLs - 04-03-2012 21:29 Rozmiary:NA SYGNE LUB AWATAR Render / Tematyka:Czarne tlo z jakimis pęknieciami lub piorunami. Kolorystyka: Tlo czarne z zielonymi piorunami/peknieciami Napisy: DeviLs na pomaranczowo RE: Avki i Sygny by shN - kluskamagic - 05-03-2012 14:40 Rozmiary: Na avatar na to forum Render / Tematyka: Coś podobnego do DIKEYA ale tego co ma teraz co mu zrobił PiterOne_CpUn Kolorystyka: Coś też pod niebieski podobne do tego co dał PiterOne_CpUn DIKEYOWI Napisy: ziomalix na biało Z góry thx RE: Avki i Sygny by shN - .::MAJOR::. - 05-03-2012 15:11 Rozmiary : Na awatara Render / Tematyka : Pozostawiam to twojej intuicji Kolorystyka : Niebieski Napisy : .::MAJOR::. albo po prostu MAJOR Będę ci wdzięczny RE: Avki i Sygny by shN - Rambo Zabija - 11-03-2012 23:04 Od mnie masz od razu + jak chcesz to mi zrób tak ja Tomix Tylko ze niebiesko/Zielone Tło Napis Rambo Zabija |