[WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie (/temat-WA%C5%BBNE-Walczmy-o-wolno%C5%9Bc-w-Internecie--6204) |
RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - Virtuoz - 22-01-2012 22:24 KLIKNIJ I PODPISZ PETYCJE ! RATUJMY INTERNET PÓKI CZAS !!! ~Może coś zdziałamy ... RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - Nafleshowany Dawid - 22-01-2012 23:46 Dikej nie mam takiego podejścia do życia po prostu już mam dość tej chujniny z tymi actami i pipami i innymi chujostwami. RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - endriu - 23-01-2012 11:01 jakie Pipy ja im kuźwa zacznę zamykać bary to zobaczymy kto wygra ^ ^ RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - zegar - 23-01-2012 14:24 ludzie sie nie daja i nie dopuszcza do podpisania ACTA, jakis syf wymysla i tera maja blokady stron rzadowych, dobrze im tak!!! RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - HeaDShoT - 27-01-2012 13:24 Słyszałem że wczoraj akurat o 20 podpisali ACTA,a jakoś YouTube jeszcze istnieje... Ci angole chyba mają mniejsze mózgi od Ruskich ;] AvE WoLnOśĆ! RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - Virtuoz - 27-01-2012 13:30 Dopiero w kwietniu na kongresie ma być wszystko wprowadzonee... Na razie jest tylko tak , że chronić będą prawa autorskie np. nielegalne sprzedawanie płyt itp. Facebook, YT itp będą istnieć RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - endriu - 27-01-2012 13:38 i tak petycja była na Yt i było ponad 4 milony a musiało być 3,5 ; d RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - NadX. - 11-02-2012 18:57 ACTA nie bedzie Tusk odwolal RE: [WAŻNE] Walczmy o wolność w Internecie - TheMortusiek - 12-02-2012 13:24 Ten kraj schodzi na psy, co się z nim dzieje .YouTube nie będzie ani podobnych stron to nikt nie będzie płacił za internet . Ja jestem przeciw acta, leki będą droższe więc jak ktoś będzie miał nie wystarczająco pieniędzy to co lepsze leki czy umierać . Niech wycofają acta . |