dowcipy - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Humor (/forum-Humor--133) +---- Wątek: dowcipy (/temat-dowcipy--14566) |
RE: dowcipy - annawakal - 20-05-2015 10:41 Wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy: - Panie, a jaki to autobus? - Czerwony. - No, ale dokąd? - Do połowy, dalej są szyby. RE: dowcipy - kqjarek - 25-05-2015 09:51 - Gdzie byłeś tak długo? - W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jechałem. - Od kiedy to zatrzymują za wolną jazdę? - Radiowóz mnie dogonił... RE: dowcipy - turekqaga - 26-05-2015 14:18 całkiem niezłe .... też sypnę jakimś sucharem Śmiali się, gdy poszedłem na politologię. Mówili, że to bez przyszłości, że nie znajdę po tym pracy. Teraz to ja się śmieję, gdy nakładam im mniej frytek lub nie dodam sosu. RE: dowcipy - majadfrubin - 27-05-2015 11:34 Żona latarnika woła do męża: - Kochanie! Wygraliśmy w konkursie! - Cudownie! Ale co?! - Dwutygodniowe wczasy nad morzem! RE: dowcipy - annamorak - 27-05-2015 14:52 Wychodzi policjant rano do roboty. Przed blokiem widzi kolegę z pracy, który rozciągnął metr krawiecki na chodniku i próbuje na nim usiąść. Próbuje wzdłuż, w poprzek, nic mu nie pasuje. Podchodzi do niego i pyta: - Co ty robisz? - Wczoraj dostałem list od kolegi z Warszawy. Pisał, że dojeżdża do pracy metrem. Zastanawiam się, jak on to robi?! RE: dowcipy - aniazpeczek - 27-05-2015 16:45 Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie. Ordynator odpowiedział: - Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę. - Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek. - Nie - powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez? RE: dowcipy - wodaqkarol - 28-05-2015 10:29 Facet próbuje wyrzucić teściową przez balkon. Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy: - Panie, zabijesz pan człowieka! - To się pan odsuń! RE: dowcipy - gregjkorzen - 28-05-2015 14:27 Przychodzi facet do lekarza twierdząc, że jest ogólnie w złej kondycji fizycznej. Doktor poddał go całej serii badań, po czym mówi: - Wie pan co? W tej chwili nie mogę dokładnie stwierdzić co panu dolega, ale myślę, że to wszystko przez alkohol. - A jest tu jakiś trzeźwy lekarz? - zapytał z ciekawości facet. RE: dowcipy - radelupa - 30-05-2015 11:13 Idzie turysta obok lasu i widzi Bacę, który rąbie drzewo tak, że aż wióry lecą. - Baco gdzieś się nauczył tak rąbać!? - Na Saharze. - Ale przecież to pustynia... - Teraz tak. RE: dowcipy - miowoc - 30-05-2015 14:01 Spotyka łysy rudego. Rudy rechocze: - Co, bozia włosków nie dała? Łysy odszczekuje: - Dawała rude, to nie wziąłem. |