Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Masowa skarga na admina LOK Anschutz (/temat-Masowa-skarga-na-admina-LOK-Anschutz--1402) |
RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - kapitanBOMBA - 08-03-2011 18:30 lok smieszy mnie to co robisz dostalem od Ciebie bana : [MiniBANS] =============================================== [MiniBANS] Masz bana na tym serwerze! [MiniBANS] Dostales go na 30 minut [MiniBANS] Zbanowany nick : kapitanBOMBA [MiniBANS] Przyczyna : ' cele mapy a nie kampienie na spocie ' [MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.DeathRun.pl [MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [MiniBANS] Twoje IP : ' 87.205.52.51 ' [MiniBANS] ======================================= zatrzymalem sie tylko na chwile aby wyrzucic item a zaraz patrze ze mam bana myslalem ze nie bede mial z toba doczynienia i nie spotka mnie taki glupi ban, a jednak a wszystko przez to ze zabilem dwoch CT(w tym LOKa) RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Wikusiaaa3 - 08-03-2011 18:33 ODEBRAC MU ADMA to juz chyba 10 skarga RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Kamil - 08-03-2011 18:55 I co AliaSs? Ledwo odszedłem i już burdel na serwerze Chyba lepiej było kiedy ja decydowałem, niż kiedy nie decyduje nikt, no nie? ; ) RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - caclav - 08-03-2011 18:56 co najmniej jak ty K@M!L byleś to był porządek RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - LOK Anschutz - 08-03-2011 20:01 Nie zatrzymałeś się żeby strzelać a kampiłeś na spocie zresztą jest hltv można sprawdzić robileś to razem z p5costamcostam a ten pt.... byl na skrzyni na spocie a ty przy nim . JEST HLTV SPRAWDZIĆ MOŻNA!! A CO DO TEGO ODEBRANIA ADMINA TO NIE OSMIESZAJ SIE I NIEWLANCZAJ TAK POCHOPNYCH WNIOSKOW !! STARAM SIE BYC DOBRYM ADMINEM !!! CZYTAJ MOJ WCZEŚNIEJSZY POST !!! RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Dejwid/mp3 - 08-03-2011 23:48 Lok nadal zapominasz ze pierw sie zabija danego gracza a jezeli sytuacja sie powtarza to dopiero mozesz bana dac nadal sie tego nie nauczyles RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - LOK Anschutz - 09-03-2011 09:29 niestety ale się mylisz najpierw upominam, następnie jeli dalej to się powtarza ded a jeśli to nie pomaga to ban . RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Dejwid/mp3 - 09-03-2011 13:28 jakois gdy gram z toba to nie widze zebys cokolwiek takiego robil... RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - kapitanBOMBA - 09-03-2011 15:52 (09-03-2011 09:29)LOK Anschutz napisał(a): niestety ale się mylisz najpierw upominam, następnie jeli dalej to się powtarza ded a jeśli to nie pomaga to ban . No jakos jak dostalem bana to nie bylo zadnego upomnienia, deda tylko odrazu BAN ! musisz sie pogodzic z tym ze nie nadajesz sie na adma RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - LOK Anschutz - 09-03-2011 16:22 kapitan zaczynasz mnie denerwowac ! ja akórat jestem odwrotnego zdania i skoncz swoje smieszące wypowiedzi!! ja juz nawet niebede zaglkadac do tego tematu bo jest to jeden wielki najazd na mnie i niemam zamiaru wysluchiwac tych rzenujacych bredni na swoj temat! |