GerardooAdmin - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: GerardooAdmin (/temat-GerardooAdmin--13905) |
RE: GerardooAdmin - Plpolak19 - 13-08-2014 08:34 Przepraszam za drugą wypowiedź, ale moim zdaniem, nawet jeśli Lazer rzeczywiście coś miał (nie mówię, że tak jest ), to i tak Gerardoo nie miał prawa wyzywać i obrażać go przy innych graczach na serwerze. Tak nie powinien postępować admin. RE: GerardooAdmin - Gerardoo - 13-08-2014 09:01 kolego nie było żadnego innego gracza ... graliśmy sami chyba że ewnetualnie akurat wtedy ktoś na chwile wszedł RE: GerardooAdmin - Lazer - 13-08-2014 09:08 A co to za różnica czy z graczami czy bez. Obraził to obraził. Admina (według mnie) taka osoba nie powinna dostać. RE: GerardooAdmin - Farba - 13-08-2014 09:30 Jestem na NIE, popraw swoje zachowanie. RE: GerardooAdmin - Lazer - 13-08-2014 11:23 Tutaj dodaje kolejny ss http://speedy.sh/rNGex/2014-08-13-00004.jpg Napisałem " w dupe" bo mnie zabili i sie zdenerwowałem , a kolega dorzucił swoją niepotrzebną kwestie. Poza tym cały czas wyzywał mnie od odpałów itd. jak zapytałem czemu nie wrzuci demka na forum co mnie straszył że nagrał to zacięła mu się płyta i potrafił napisać tylko "znamy sie". I w dodatku gdy nazwał mnie odpałem odpisałem mu "Kup steam" , a ten zaczął jezdzić po mojej mamie że dała mi ostatnie swoje pieniądze na steama i że żyje w jebanej biedzie. RE: GerardooAdmin - Gerardoo - 13-08-2014 12:24 Czego kłamiesz Gnoju ! hahahah jesteś zerem ! lila przyb wszystkim była i niech się wypowie ! jesteś bezczelny ale okej wrzucam także ss jak mnie wyzywasz i prowokujesz a także jak znajdę w consoli wrzuce jak obrażasz gracza kaen Proszę was ludzi zlejcie go ... na serwerze każdy go zlewał bo wyzywa i zaczyna + prowokuje wchodzi gracz i się przywitał " siema" a ona " nara" i non stop ... a co do matki to przestań kłamać ! RE: GerardooAdmin - AspiratioCrew - 13-08-2014 12:24 (13-08-2014 11:23)Lazer napisał(a): a ten zaczął jezdzić po mojej mamie że dała mi ostatnie swoje pieniądze na steama i że żyje w jebanej biedzie.co w tym dziwnego? nie każdy jest bogaty, mi też możecie mówić, że jestem biedak bo nie śpie w kasie. Nie każdemu się w życiu powodzi ale jak na rodziców ktoś najeżdża to dla mnie jest po prostu zerem (13-08-2014 12:24)Gerardoo napisał(a): Czego kłamiesz Gnoju !to też bo młodszy? (13-08-2014 12:24)Gerardoo napisał(a): ! hahahah jesteś zerem ! RE: GerardooAdmin - Gerardoo - 13-08-2014 12:27 apsiro serio ?co w tym było mega dziwnego ? :O a może obraziłem kogoś nazywając go gnojem bo jest młodszy odemnie :O RE: GerardooAdmin - Plpolak19 - 13-08-2014 12:32 A nazywać go zerem, wypominać, że żyje w biedzie i przezywać jego matkę też musiałeś? Jak dla mnie ta osoba nie zasługuje na stanowisko admina. |