Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Pytania (/forum-Pytania--5) +---- Wątek: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. (/temat-Wywiad-z-Jake-iem-Do-przniesienia--12911) |
RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Mefiu - 29-04-2014 15:06 Koszmarne pod każdym względem... Sorry, ale powinieneś się bardziej postarać, poprawić treść, dodać przecinki, kropki, duże litery itd. Kolorystyka to od razu zniechęca do czytania tego "wywiadu". Taki napis już o wiele lepiej wygląda: Jake Jeśli się bardziej postarasz to na pewno osiągniesz ten "minimalny poziom". RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Tam sa drzwi! - 29-04-2014 15:39 Oczy Mnie Bola ! RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - `Jake - 29-04-2014 20:09 DiKey co ty porównujesz...Dzicz to amatorskiego wywiadu...Każdy cwany. Najlepiej tak. Tutaj nie warto nic nawet wprowadzać bo zaraz będę krytykować, Ci którzy najwięcej potrafią DiKey lepiej ty nie zabieraj głosu bo twoje komentarze są zbędne ;x Chłopak się stara, a kurwa żaden z was tego nie doceni...tylko negatywne opinie RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Kaktusukoo - 29-04-2014 21:10 Ja dałem bardzo pozytywną ! Super , ze ktoś się za to zabral ( nie długo więcej info ) RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - ZaQ - 29-04-2014 21:20 (29-04-2014 20:09)`Jake napisał(a): DiKey co ty porównujesz...Dzicz to amatorskiego wywiadu...Każdy cwany. Najlepiej tak. Tutaj nie warto nic nawet wprowadzać bo zaraz będę krytykować, Ci którzy najwięcej potrafią DiKey lepiej ty nie zabieraj głosu bo twoje komentarze są zbędne ;x W koncu ktoś to zrozumiał RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Kamil - 29-04-2014 21:26 (29-04-2014 20:09)`Jake napisał(a): Chłopak się stara, a kurwa żaden z was tego nie doceni...tylko negatywne opinie Sęk w tym, że tak nie wygląda efekt starania się RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - `Jake - 29-04-2014 22:09 To jest pierwszy wywiad, można powiedzieć "próbny". Ciężko wam to zrozumieć ? Ahhh pewnie tak bo wy lepiej byście to zrobili... Zero szacunku kompletnie zero... RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 29-04-2014 22:33 No wiadomo, że próbny, dlatego dajemy wskazówki i czekamy na poprawy, których jak na razie brak... Do czego ty oczekujesz tutaj szacunku? Do odwalonej roboty? Jak będzie git to będą pochwały. Zauważ też swoim piłkarskim wzrokiem, że nikt tutaj nie hejtuje w stylu "chujowe, pozdrawiam", "zjebane, mój martwy kot lepiej by to zrobił" czy "jakiś idiota musiał to pisać" - każdy daje konstruktywne uwagi, a Ty, Dżejki, się do nich przypierdalasz. Dlaczego? RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - `Jake - 29-04-2014 23:26 Dlatego, że wam nigdy nic nie pasuje. Ciężko wam zrozumieć, że nic nie jest idealne ? Uwierz mi, że on się starał bo znam go i sam mówił... To nie są uwagi wasze. To jest przypierdalanie się do ludzi... Wy się czepiacie każdego szczegółu, a jestem pewien, że 3/4 z was by nie napisała tego lepiej...Z resztą co tutaj się rozpisywać...Pisałem wyżej już. RE: Wywiad z `Jake'iem - Do przniesienia. - Admin - 30-04-2014 00:05 Nie, Jake... (29-04-2014 23:26)`Jake napisał(a): jestem pewien, że 3/4 z was by nie napisała tego lepiej...właśnie "to jest przypierdalanie się do ludzi" - cytując Ciebie. Uważasz, że skoro nic nie jest idealne, to nie należy nic poprawiać tak? Normalnie szkoda słów. (29-04-2014 08:38)`Jake napisał(a): Zapewne włączyliście google...zobaczyliście jak przeprowadza się wywiad i zaczęła się wasza jazdaNie wiem jak inni, ale ja nie musiałem szukać informacji "jak przeprowadza się wywiad", ponieważ czytałem/słuchałem niejednego wywiadu i nie chodzi tutaj o jakieś szablonowe wzornictwo, tylko odbiór tekstu przed odbiorcę. A uruchomienie Google'a mogłeś polecić swojemu koledze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym może wskażesz z którą moją uwagą się nie zgadzasz, skoro tak chętnie zajmujesz tutaj głos w "obronie uciśnionych"? (bohater bardzo, wow). @CandlE, na poprawki wywiadu czekamy do końca miesiąca (do końca dzisiejszego dnia ). |