Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Nofear - odebranie rangi admina - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1)
+--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97)
+---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146)
+---- Wątek: Nofear - odebranie rangi admina (/temat-Nofear-odebranie-rangi-admina--12225)

Strony: 1 2 3

RE: Nofear - odebranie rangi admina - Tro3ek (250 fps) - 07-03-2014 17:20

Jestem za zabraniem mu admina, ja nie mam admina a lepsze zachowanie na forum mam.

RE: Nofear - odebranie rangi admina - ZaQ - 07-03-2014 17:43

Mi się tez nie podoba jego ostatnie zachowanie, ale dałbym mu jeszcze jedna szanse, bo kazdy na nią zasługuję i przeniósłbym go do grupy "J@ CoD" czyli dać mu szanse od początku, jak znowu spapra sprawę to Adios Muchachos.

RE: Nofear - odebranie rangi admina - Krrrrissu - 07-03-2014 18:12

(07-03-2014 17:20)Tro3ek (250 fps) napisał(a):  Jestem za zabraniem mu admina, ja nie mam admina a lepsze zachowanie na forum mam.

to złóż podanie

co do nofera to odebrać mu adma za takie zachowanie

RE: Nofear - odebranie rangi admina - KuBa - 07-03-2014 18:23

Admin ma swą postawą godnie reprezentować serwer (DiKey ma szczęście że jest właścicielem bo... (dokończcie sami) &D) jestem za odebraniem . . .

RE: Nofear - odebranie rangi admina - NoFe4R - 07-03-2014 20:14

Ale ja was nie rozumiem, gdybym nie miał admina to by tej skargi nie było, nie mieliście by na co zwalać co mi zabrać a co nie, jak mam admina to już wielki ból i zazdrość ;]

RE: Nofear - odebranie rangi admina - dGp. - 07-03-2014 20:25

(07-03-2014 20:14)NoFe4R napisał(a):  Ale ja was nie rozumiem, gdybym nie miał admina to by tej skargi nie było, nie mieliście by na co zwalać co mi zabrać a co nie, jak mam admina to już wielki ból i zazdrość ;]

Wypowiedziało się tutaj większość adminów, więc czego by Ci mieli zazdrościć?
To prawda zapewne jakbyś nie miał admina to by tej skargi nie było tylko od razu ban :)

RE: Nofear - odebranie rangi admina - NoFe4R - 07-03-2014 20:27

ban? na czym? na forum? Ta sprawa dotyczy forum nie serwera.

RE: Nofear - odebranie rangi admina - Gwiazdor - 07-03-2014 20:41

Grając na którymś z naszych serwerów reprezentujesz całą sieć deathrun.pl, a forum i serwer są ze sobą połączone. Oczywiście wykroczenia na serwerze nie mają wpływu na forum i odwrotnie, natomiast w tym przypadku Twoje naganne zachowanie udziela się nie tylko na forum, ale również na serwerze co potwierdzili inni admini.

Jako admin masz dawać PRZYKŁAD. Odbieram Ci admina na serwerze oraz rangę na forum.

/zamykam