Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
(ANKIETA) Obrazki rang - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: (ANKIETA) Obrazki rang (/temat-ANKIETA-Obrazki-rang--9506)

Strony: 1 2 3

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - Kamil - 21-04-2013 13:24

Różnica polega na tym, że mój 'wzór' nie sprawia wrażenia, jakby go rysowano w paincie

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - Vix - 21-04-2013 16:41

Tak jak powiedział kamil, ale jego przynajmniej są ładne ;D

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - powerx2500 - 21-04-2013 17:06

Ale jak patrzy na to jakiś grafik lub ktoś co się zna troche na gimpie (chodzi mi o prace kamila) to one są zrobione w taki sposób:
1. Zrobiłeś prostokąt z czarnym obramowaniem
2.dodałeś chmury do tego prostokąta
3.A potem zmieniałeś tylko kolor i napis
I nie mów mi że każe robiłeś oddzielnie bo one nie były robione oddzielnie. Wszystkie te chmury są takie same i to było robione w jeden dzień , a moja jedna ranga zajmowała mi 3h. A i jeszcze dlaczego zrobiłem większe rangi a dlatego że potem je można zmniejszyć jak się chce a np kamila jak by były za mało i by trzeba je było powiększyć by bardzo zepsuła się jakość obrazu,
I tak moja praca nie poszła na marne bo jak nie chcecie to wstawię na ogólne forum i z palcem w dupie je wezmą xD

Takie coś to ja w paincie robię

[Obrazek: administrotor.png]

[Obrazek: junioradmin.gif]

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - misiaa. - 21-04-2013 21:49

Kamil z ust mi to wyjąłeś ; ) Wczoraj mówiłam o tym Pablo. Kusa tak szczerze mówiąc to te które masz w sygnaturze "robione w paincie" bardziej mi się podobają :D

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - powerx2500 - 21-04-2013 22:18

To nie są w sygnie tylko nowy post :D Jak chcecie to mogę zrobić takie :D

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - caclav - 22-04-2013 09:33

kamilka są lepsze, bo moim zdaniem są bardzo wyraziste nie tak jak kusy

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - Kamil - 22-04-2013 10:41

(21-04-2013 17:06)powerx2500 napisał(a):  I nie mów mi że każe robiłeś oddzielnie bo one nie były robione oddzielnie.

Się burzysz jakbym kiedykolwiek tak napisał. Owszem, tło zrobiłem na samym początku (tak na marginesie znawco GIMP'a to nie jakieś chmury, tylko pędzel ;x), dodawałem do niego sam napis i zmieniałem kolor. Ale tu nie chodzi o prostotę tylko o końcowy efekt, a Twoje rangi wyglądają tak sztucznie i amatorsko, że jak je zobaczyłem pierwszy raz to, wybacz, tak wyjebałem śmiechem, że się mało co nie udusiłem. Szczególnie, że się tak jarałeś, że 'kurwa, dałbym je, ale teraz pocałujcie mnie w dupę'. troll

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - Admin - 07-05-2013 14:37

Szczerze mówiąc to Kusy są lepsze, ale za duże. Jak się je pomniejszy do potrzebnych nam rozmiarów to staną się nieczytelne, więc cipa, tzn. lipa &D

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - Kamil - 07-05-2013 15:23

Jak Kusa to przeczyta to się spuści z podniecenia i od razu zrobi mniejsze, a jak już będziesz zmieniał to mi zostaw moją, bo nie chcę mieć pod nickiem takiego syfu xD

RE: (ANKIETA) Obrazki rang - misiaa. - 07-05-2013 21:17

DiKey chuja na oczach chyba masz ;D przecież one serio jak w paincie robione wyglądają. Szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to", bo zlajkowałabym posta wyżej :D