Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26)
+--- Wątek: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD (/temat-Propozycja-przeprowadzenia-konkursu-na-COD--9144)

Strony: 1 2

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Admin - 12-03-2013 17:10

Przecież jest jedna nagroda, a wy jakieś konkursy drużynowe proponujecie :/

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Azazel3210 - 12-03-2013 17:21

Ja proponuje tak

I faza konkursu
eliminacje

są drużyny po 4 graczy i do dalszej fazy konkursu dostaną się gracze którzy są na 1 i na 2 miejscu w drużynie gracz mający mniejszą pozycję od 2 odpada (oczywiście przed rozpoczęciem ktoś losuje klase by wszyscy grali jedną i tą samą klasą będzie sprawiedliwie :) )

II faza konkursu
eliminacje

teraz są drużyny po 2 graczy do dalszej fazy dostaje się gracz który jest pierwszy w drużynie (oczywiscie przed rozpoczęciem tej fazy losowanie klasy)

III faza konkursu

zostali 2 gracze jeden w TT drugi w CT wygrywa ten który jako pierwszy zabije przeciwnika 15 albo 20 razy to już sami zdecydujecie :D (i również losowanie klasy)

koniec konkursu :D

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Nasir - 12-03-2013 17:38

Eliminacje! Złym pomysłem jest to żeby zagrali tylko z TOP10 albo żeby na początek były 2 drużyny po 4 graczy.. Każdy powinien spróbować, dla każdego powinno być miejsce.

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Azazel3210 - 12-03-2013 18:05

Wg mnie ci co się zgłoszą do konkursu niech biorą udział ale to niech administracja uzgodni kto będzie brał udział

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Plpolak19 - 12-03-2013 18:19

Dla mnie to też jest głupie, przecież Ci co grają od 1 roku i będą pierwsi w topce, mają większe szanse niż Ci co zaczęli grę miesiąc temu. Każdy kto chce, powinien spróbować.

Pozdrawiam

RE: Propozycja przeprowadzenia konkursu na COD - Plpolak19 - 20-12-2013 00:54

@Odświeżam

Święta nadchodzą, przydałby się konkurs, a tutaj już mamy parę dobrych pomysłów :D