Nowy Serwer ? - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Ogólnie (/forum-Ogolnie--1) +--- Dział: Sprawy sieci (/forum-Sprawy-sieci--97) +---- Dział: Propozycje (/forum-Propozycje--146) +---- Wątek: Nowy Serwer ? (/temat-Nowy-Serwer--8677) Strony: 1 2 |
RE: Nowy Serwer ? - mag!k aka Faja. - 12-01-2013 21:49 ZaQ zauważ że nie każdy, który chciałby grać na surfie ma konto na forum, a zwłaszcza że i tak jest bardzo mała aktywność na forum kazdego z nas.Z ponad 6000 zarejestrowanych użytkowników to tylko 10 osób regularnie odwiedza forum i się wypowiada na przeróżne tematy dotyczące także surfa Pozdrawiam. RE: Nowy Serwer ? - ZaQ - 12-01-2013 21:53 no sam nie wiem ... to juz musiecie sami zalatwic z Dikusiem, bo ja na surfie nie gralem :/ RE: Nowy Serwer ? - mag!k aka Faja. - 12-01-2013 21:56 Jeszcze jakby DiKey byłby zainteresowany tym to byśmy z nim wszystko uzgodnili, a że nie jest to już nie nasza wina. RE: Nowy Serwer ? - MYTHBUSTERS - 12-01-2013 22:29 Taka rozmowa to jak już to na SB, (faja i ZaQus) więc ... won mi na SB dyskutować bo nieźle posty nabijacie sobie teraz a nic nie wnosicie do sprawy ... tylko sprawy oczywiste (czyli np. musimy porozmawiać z Dikeyem) ... ludzieee ... jak wam tak zależy na tym surfie, to już dawno powinna zostać zrobiona np. ankieta, graczy na serwie zapraszać na forum i nakłaniać ich żeby swoje zdanie na ten temat dali ... a po jakimś okresie czasu wyniki Dikeyowi dać ... powiedzieć że zależy nam na tym serwie itd itp inne pierdółki i ma kur** postać chodźby i kosztem jakiegoś innego serwa z tej serwerowni. Ja akurat jestem przeciwny wstawieniu tu surfa, ponieważ jak surf był kiedyś to był mały asortyment w tego typu serwery ... teraz jest o wiele większy i by musiał być nieźle "podrasowany" w pluginy, ciekawe roundsoundy itd żeby mógł na nowo konkurować z resztą serwerów Takie moje zdanie Dziękuje i Dobranoc RE: Nowy Serwer ? - Kamil - 12-01-2013 22:39 No chyba Cię myth pojebało jak grałem na surfie to ciężko było się na serwer dostać, dopiero pod koniec 'żywota' się zaczął sypać ;x Mimo wszystko nowego serwera póki co nie będzie. Powody są dwa - gra tu za mało osób jak na 5 serwerów, więc nowy serwer tylko świeciłby pustkami. Druga sprawa, szykujemy serwer MC, nie będziemy dzielić zadań. ; D RE: Nowy Serwer ? - Cwaniak - 14-01-2013 23:04 Ja bym byl za Surfem :-D RE: Nowy Serwer ? - Smakowac - 14-01-2013 23:13 Również jestem za surfem. I podejrzewam że kilka reklam i by był zapełniony. |