Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć (/temat-Poradnik-dla-poczatkujacych-slowik-podstawowych-pojec--8593) Strony: 1 2 |
RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Gwiazdor - 28-12-2012 23:04 Zluzujcie trochę porty, bo sami nic nie zrobicie, a się spinacie. Większość z was nie poświęciłaby czasu nawet na kopiuj wklej, bo gra by uciekła. Pozdro dla kumatych. RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Słodki` ^^ - 28-12-2012 23:11 Chłopak zamiast wywalić się przed TV zrobił poradnik podkreślam zrobił, a większości by się nie chciało. RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Pablo - 28-12-2012 23:26 Zamiast mu pomoc to jakos poprawic to go wykpiliscie. Najgorssze jest to ze zrobili to takze admini serwerowi ktorzy sa o tacy wspaniali ze wiedza wszystko i pozjadali wszystkie rozumy. Szkoda mi was.... Wasza tworczosc nagrodze odpowiednimi prezentami. RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Vix - 28-12-2012 23:28 Pablos i Polak. Ja nikogo tu nie chciałem obrażać, tylko chciałem powiedzieć co o tym myślę. I jeszcze jedna rzecz. Pablo, i twoja wypowiedź straciła trochę sensu :] Żeby ocenić poradnik, nie musisz być mega mózgiem i pisać własnych. Tak samo nie musisz być twórcą gier, żeby powiedzieć, że jakaś jest do dupy... Odp: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Farba - 28-12-2012 23:33 Ja nie powiedzialem ze to jest jakies do dupy itp. Po prostu powiedzialem ze nie jest najlepszy i ze jest pare bledow ktore wymienilem. A to ze jest slaby powiedzialem zeby go zmobilizowac do napisania lepszego bo wiem ze go na to stac-znam go w realu. Ale jak wy to tak odebraliscie to nastepnym razem postaram sie inaczej formulowac wypowiedzi. RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - MYTHBUSTERS - 28-12-2012 23:49 Jezu jak wy cykacie się przed "nagrodą Pablosa" ... po prostu zrobiliśmy źle i tyle noo ... dodam na naszą (moją obronę też) że to było na zasadzie rozluźnienia atmosfery ... przyda się troszkę dystansu do siebie dla Polaka i WYLUZUJCIE TROSZKĘ CI KTÓRZY od razu że obraza itd ... widzicie przecież że to dla zabawy ... TO NIE SZKOŁA ... Ludzie ... sztywniaki się z was robią ... po prostu, ale jak zasłużyliśmy sobie na nagrodę to, mówi się trudno i żyje się dalej. RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - Farba - 29-12-2012 00:16 A ja sie boje tej nagrody jak nie wiem Nie no jezeli Pablo uznal moja odpowiedz za niepoprawna to oczywiscie ma prawo dac mi nprezent za to RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - ZaQ - 29-12-2012 12:28 I ten temat powinien byc powodem masowych warnow i jeszcze sie zastanowie czy tak nie zrobic, bo Pablo i Gwizdek dobrze napisali, a wiekszosc tutaj po 3 posty napisała kłocąc sie a powod warna jasno pokazuje "spam" A poradnik sie przyda, trzymaj tak dalej RE: Poradnik dla początkujących - słowik podstawowych pojęć - WSRH - 31-12-2012 15:21 Prosiłeś, żeby się wypowiedzieć to proszę. Poradnik fajny trochę miałeś roboty z nim napracowałeś się. Docenię to i masz +. |