Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Cześć :( - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: Cześć :( (/temat-Cze%C5%9Bc--6232)

Strony: 1 2 3

RE: Cześć :( - Gwiazdor - 23-01-2012 21:06

Nie wiem czy dobrze rozumiem. On odchodzi, bo mu Dikey admina nie chce przedłużyć?

RE: Cześć :( - biszkopt - 23-01-2012 21:09

Ale czlowieku , jestes smieszny ,, a ss sie moze pomylilem .
Wiesz , myslalem , ze bedzie tu fajnie i sie zatrzymam tutaj , ale cos , jak mam grac z takim idiotą jak ty to ja dziękuje :)
Szkoda , ze blizej nie mieszkasz to wiesz bysmy inaczej pogadali :)
ps . Nie uciekam z DR , tylko jak nie mam admina to po co grac ?
A odejscie , nie odejscie tylko typie mialem przerwe ,
Nie chcą Mnie , pierwsze slysze ;x
Licz kurwa kase ;x

Tak gwiazdor . Bo DiKey , stwiedzil , ze jak dalem perma to nie moge juz dalej adminowac tutaj . :)

RE: Cześć :( - endriu - 23-01-2012 21:23

e biszkopt myslę że poszło o coś więcej niż o tego perma -,-

RE: Cześć :( - Virtuoz - 23-01-2012 22:09

;( Żegnaj ;( Dajcie mu już spokój xD

p.s.
O mnie zapomniałeś :(

RE: Cześć :( - Kubala918 - 24-01-2012 00:12

No na razie ; /

RE: Cześć :( - Admin - 24-01-2012 14:33

(23-01-2012 21:06)Gwiazdor` fun napisał(a):  Nie wiem czy dobrze rozumiem. On odchodzi, bo mu Dikey admina nie chce przedłużyć?
Spytał się mnie, czy chce żeby przedłużył admina, więc biorąc po uwagę ostatnie jego działania takie jak:
- zamykanie skarg na siebie
- dawanie banów na kilka dni i permów za byle co
- spinanie się z innymi na forum
- głupie powody banów (np. 'długo piszesz')
odpowiedziałem, że nie, a on 'prubował mnie pzekonac' swoją świetną ortografią pogarszając oczywiście sytuacje :P

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Ale czlowieku , jestes smieszny ,, a ss sie moze pomylilem .
No jak chce to potrafie :D

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Wiesz , myslalem , ze bedzie tu fajnie i sie zatrzymam tutaj , ale cos , jak mam grac z takim idiotą jak ty to ja dziękuje :)
A ja wiedziałem, że fajnie nie będzie bo już wcześniej odchodziłeś i tak samo robiłeś szopke na forum. A do tego nie gram (może ostatnio troche na COD) w CSa, więc pozdro O.o

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Szkoda , ze blizej nie mieszkasz to wiesz bysmy inaczej pogadali :)
true, true

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  ps . Nie uciekam z DR , tylko jak nie mam admina to po co grac ?
No właśnie, po co grać jak się nie ma admina? Każdy kto nie ma admina, niech nie gra i styknie!

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  A odejscie , nie odejscie tylko typie mialem przerwe ,
przymusową?

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Nie chcą Mnie , pierwsze slysze ;x
No raczej, skoro bez admina grać nie możesz bo będą cie wyzywać xD

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Licz kurwa kase ;x
Od tego są programy ;x

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Tak gwiazdor . Bo DiKey , stwiedzil , ze jak dalem perma to nie moge juz dalej adminowac tutaj . :)
Jakby nie patrzeć perma za nic regulamin nie przewiduje na DR, a to tylko jeden z wielu takich przypadków :)

RE: Cześć :( - Virtuoz - 24-01-2012 14:42

Uwielbiam odpowiedzi DiKeya :) Nigdy nie nudzi mi się ichh czytanie :D

RE: Cześć :( - Kamil - 24-01-2012 14:59

(23-01-2012 21:09)biszkopt napisał(a):  Szkoda , ze blizej nie mieszkasz to wiesz bysmy inaczej pogadali :)

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA​HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

RE: Cześć :( - Gwiazdor - 24-01-2012 22:31

hahahhahaah Dikey uwielbiam Twoje odpowiedzi, hahahahah :D

RE: Cześć :( - endriu - 24-01-2012 22:49

K@mil? ;D hahah
ja też dikey twoje szkoda tylko że takie długie ;x