Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). (/temat-Podanie-na-moderatora-Z-I-P--1643) Strony: 1 2 |
RE: Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). - Admin - 01-04-2011 15:58 Sam nie wiem Dejwid na pewno nie złożysz tego podania? RE: Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). - Dejwid/mp3 - 01-04-2011 21:11 Wiesz dikus nie pelnilem nigdy funkcji moderatora , co prawda moglbym szybko to opanowac ale nie wiem czy chcecie tak zaryzykowac ze mna RE: Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). - Kamil - 01-04-2011 21:22 Składaj, a nie pie*dolisz ;d RE: Podanie na moderatora - (Z)(I)(P). - Admin - 03-04-2011 00:48 (Z)(I)(P) słoneczko, czekam jeszcze na odpowiedź co do tego admina (już drugi dzień). Widać, że na forum się nie chciało wchodzić, ba - zupełnie o nas zapomniałeś Mamy już komplet, komplet ludzi, którzy są z nami długo i długo pozostaną. Wiem, że byś ogarnął. Nie brakuje Ci umiejętności, tylko nam zaufania i przywiązania. |