Kamil. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Na luzie (/forum-Na-luzie--23) +---- Wątek: Kamil. (/temat-Kamil--14282) Strony: 1 2 |
RE: Kamil. - Kamil - 09-10-2014 17:11 Nie odchodź kolego, bo w kupie jest siła, Jak wszyscy odejdą to będzie mogiła RE: Kamil. - AspiratioCrew - 09-10-2014 17:44 nazywasz mnie kupom? myśle głowom nie dupom, Twoja ostatnia szansa na odejście trupie, za niedługo poczujesz chuja w dupie. RE: Kamil. - Kamil - 09-10-2014 18:04 Próbujesz się dissować? Idź lepiej zagraj w bierki, Bo jesteś synu chujowy jak kompot ze ścierki, Patrzcie, to Aspi, do zdjęcia Fumci konia bije, Nie zaproszę Cię na wódkę, bo z frajerami nie piję. RE: Kamil. - |T0r3TT0| - 09-10-2014 18:23 Zostawcie aspiego chuje glupie Bo toretto was wszystkich zdisuje Nikt na tym forum sie nie popisuje Aspi do jednego Kamila pasuje Lubi z nim grac w karty w makao Potem Kamil dostaje w kakao Siedze se z aspim na zimnym dworze Ciagle mowi, ze wyrucha Kamila w oborze Aspi mowi, ze ma w to wyjebane To nie dla kazdego jest fajne Kamila magnownica juz wymięka Aspiego chuj w nim nie pęka RE: Kamil. - Kamil - 09-10-2014 20:16 Powiedz mi człowieczku kim w ogóle jesteś, Że plujesz się do nas z tym prostackim tekstem, Kakao? Śmieszne, pijesz tylko z rana, A w dupie trzymasz w nocy długiego banana, W oborze to Ty mieszkasz, z czym typie do ludzi, Gdzie by się nie ruszył to i tak się cały brudzi, Miękka faja mówisz, przecież taką Cię robili, Słyszałem gdzieś, że Cię poczęto w prima aprilis, Aspi opowiadał, że w domu Ci coś tryska, Dodał po cichutku, że to sperma Ci do pyska |