Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: Masowa skarga na admina LOK Anschutz (/temat-Masowa-skarga-na-admina-LOK-Anschutz--1402)

Strony: 1 2 3 4

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - LOK Anschutz - 04-03-2011 14:03

wiesz co niechce mi sie nawet wypisywac bo to bezsensowne.
poprostu dlamnie jest jasne ja ci zwrocilem uwage grzeczne ty mi odpowiedziales olewajaco i po hamsku tyle odemnie nie mam zamiaru sie wypisywac ani madrzyc tak jak ty z twoimi hahahah hahahah niestety ale trochę kultury ... tyle odemnie nara

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Dejwid/mp3 - 04-03-2011 14:08

Lok wystarczy jak sie przyznasz do bledu a kultury tobie tez brakuje :) Jakims mistrzem w pisowni polskiej nie jestem ale tobie radze zmaiast kupowac admina raz kupic slownik jakis dobry :)

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Koberas - 04-03-2011 14:10

Cytat:ja go grzecznosciowo poprosilem by troche ogarnol a on po hamsku mi odpowiedzial co niebylo kulturalne

Czy wg ciebie chamska odpowiedź to : " nie masz prawa mi zabronić używać rakiet, jak chcesz to banuj"
Aha i jeszcze jedno, "hahaha" to odpowiedzi szczere, byłem bardzo rozbawiony całą sytuacją ! Ale nie zachowałem się chamsko. Miałem siedzieć cicho jak myszka pod miotłą i napisać "dobrze panie adminie, juz nie bede :( " ? Nie ośmieszaj się...
To że jesteś adminem nie znaczy że możesz robić co ci się żywnie podoba. Po prostu boli cię to że cię fraguje od czasu do czasu z rakiety, nie masz jak sie wyładować to banujesz, i nie ważne czy na 1minute czy na 5minut czy na 12godzin :)

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - caclav - 04-03-2011 14:35

kamil zamknij temat bo zaczyna się robić spam ko ma racje

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - bobok - 04-03-2011 15:34

wypowiem się jako gracz który zachował swój poziom po upadku serwera (101 lvl nożownikiem)

Po pierwsze LOK nie masz prawa mu zabronić używać rakietek w jakiejkolwiek formie. Ma ich tylko 4 i aż 4 i to od niego zależy jak go użyje. To jest jego podstawowa broń. To tak jakbym powiedział tobie żebyś nie używał karabinu i chodził tylko z UPS/GLOCKIEM
To jak ich używa i kiedy to jego sprawa.

Podobnie ma się z minami. Jedni mówią że nie można ich używać w przejściach.
Wnioskuję aby dodać do regulaminu gracza podpunkty odnośnie min, żeby nie było że ktoś sobie prawo tworzy i egzekwuje po swojemu.

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Que - 07-03-2011 16:21

Ja pierdziele trzymajcie mnie bo zaraz z butów wyskoczę!!! Wracam ze szkoły siadam na kompa widzę ekstra unbana dostałem wszystko cacy. Odpalam cs'a wchodze gram jakieś 20min. przychodzi LOK. I jest taka akcja że zostałem sam na 2 łepków. Zostało ponad 2 min do końca rundy więc idę po pakę (fakt że okrężną drogą) ale jednak szedłem po nią. Gdy byłem kawałeczek od paki zabili mnie i od razu ban na 30 min za nie wykonywanie celów mapy ,oczywiście przez admina LOK Anschutz... Moje pytanie brzmi czy zdaje On sobie sprawę z tego ile trwa podkładanie paki bo według mnie 5 sek a nie 2 min...

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Dejwid/mp3 - 07-03-2011 16:56

Lok troche za bardzo wzial do siebie banowanie za cele mapy ostatnio jak bylem u dziewczyny grala sobie na mapie alpin runda zaczyna sie 3:30czasu ogolnie a ty przy 2:50 juz bany za cele mapy leca to troche dziwne i ani razu nie napisal y@@ paka czy cos zeby nie kampili dla mnie to jest smieszne.

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - Kamil - 07-03-2011 18:16

Dejwid, rzecz w tym, że on nie wziął sobie do siebie banowanie za cele mapy, tylko za bardzo wczuł się w rolę. Jakby to AliaSs napisał (co zarzucił również mi) - za bardzo zaczął rządzić się serwerem.

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - [PRO] Uliczny - 07-03-2011 20:09

ale LOK przesadza... On nie ogarnia... Banuje za cele mapy po 30 sekundach gry... To trzeba mieć nick LOK Anschutz :D

RE: Masowa skarga na admina LOK Anschutz - LOK Anschutz - 07-03-2011 20:38

skonczcie juz te dyrdymały na moj temat bo to juz sie robi nudzące ja moge ograniczyc te cele mapy jak tak bardzo chcecie.
- Ja się staram utrzymać porządek na serwie a nie coś innego.
Pozdrawiam ;D
jak coś to sorki ;D

kazdy popelnia bledy wy powiedzieliscie oco chodzi ja wyciagne z tego wniosek moge sie do bledu przyznac bo kazdemu sie zdarza zagalopowac i przesadzic z czyms i popelnic błąd
Z serdecznym Sory i Szacunkiem dla wszystkich
LOK Anschutz