Kluczowi Gracze a Podszywka pod nich. - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Kluczowi Gracze a Podszywka pod nich. (/temat-Kluczowi-Gracze-a-Podszywka-pod-nich--1330) Strony: 1 2 |
RE: Kluczowi Gracze a Podszywka pod nich. - [PRO] Uliczny - 25-02-2011 20:53 ja mam na nick hasło dzięki wykupionemu aliassowi ale to dobry pomysł... I zgadzam się z kamilem LOK przystopuj z tymi propozycjami o zmianach itp. bo robisz nie potrzebny spam RE: Kluczowi Gracze a Podszywka pod nich. - Dejwid/mp3 - 25-02-2011 22:11 bobok problem jest bo mi nie zaznaczyl zebym mial admina i sral ze to moja wina cos zle robie i przez to nie mogle przedluzyc a bym chcial bo jestem bardzo czesto na cs w tygodniu. ale nie z mojej winy nie bede mial dluzej RE: Kluczowi Gracze a Podszywka pod nich. - Bobi - 25-02-2011 22:19 LOK Anschutz nie zaśmiecaj forum bez sensownymi tematami już ci to pisałem .. a co do podszywek już się tak często nie zdarzają bo każdy wie że od razu ban poleci bo jesteśmy z dejwidem i kamilem czujni nie wiem kto tam jeszcze ma adma .. Aaa LOK Anschutz wez się nie zachowuj jak admin bo nim nie jesteś ok ? |